Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ellen Arnstad (51) slutter som konsernredaktør i Aller og sjefredaktør i Se og Hør

Ulf Andre Andersen (49) konstitueres som ansvarlig redaktør i Se og Hør og seoghør.no.

SLUTTER: Konsernredaktør i Aller, Ellen Arnstad, gir seg som toppleder i Aller Media. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
SLUTTER: Konsernredaktør i Aller, Ellen Arnstad, gir seg som toppleder i Aller Media. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): - Jeg vurderer mange spennende muligheter fremover. Jeg har lært ekstremt mye gjennom min lange fartstid i Aller-konsernet. Det skal jeg nå bruke på min jobbreise videre, sier Ellen Arnstad i en uttalelse mandag.

Etter 26 år i Aller Media slutter Ellen Arnstad (51) som konsernredaktør og sjefredaktør i Se og Hør og seoghør.no. Ifølge Se og Hør skjer fratredelsen med umiddelbar virkning.

- Krevende tider

Ulf Andre Andersen (49) konstitueres som ansvarlig redaktør i Se og Hør og seoghør.no.

Aller Media opplyser at Ingrid Skogrand (41) nå går inn i rollen som konserndirektør med ansvar for forretningsområdet «Kvinne/Tema».

Arnstad forteller om mange år med krevende ledelse i mediebransjen.

- Det har vært nedbemanninger, omstruktureringer og tilpasning av kostnader knyttet til markedsutviklingen. I tillegg har det vært viktig for Aller med produktutvikling og innovasjon innenfor den publisistiske delen av konsernet for å sørge for nye inntekter, sier Arnstad.

Profilert redaktør

Som øverste sjef i Se og Hør har Arnstad vært en svært profilert redaktør i Norges medielandskap. Hun har også engasjert seg sterkt i å løfte kvinnelige ledere opp og fram. Arnstads utfordrende situasjon knyttet til hennes eldste sønns sykdom skal være en del av beslutningen, forteller hun.

- Det har vært ekstremt krevende det siste halve året. Hans sykdom har utviklet seg dramatisk og jeg skal nå først og fremst bruke tid på hans kritiske situasjon, sier Arnstad.

I forbindelse med endringen, overtar Ingrid Skogrand også resultatansvaret for seoghør.no.

- Ellen har vært viktig for Aller Media i mange år og jeg er svært takknemlig og har stor respekt for det arbeidet hun har nedlagt hos oss gjennom alle disse årene, og jeg ønsker henne lykke til videre, sier konsernsjef Dag Sørsdahl.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling