Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ellen og Anne skilles

Forholdet mellom Hollywood-stjerne Anne Heche og Ellen DeGeneres er slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter tre og et halvt år har Anne Heche og Ellen DeGeneres bestemt seg for å gå hver sin vei, skriver Mr. Showbiz. I følge de to stjernenes agenter er bruddet en felles avgjørelse. Begge tar det hele tungt.

Motbakke

Både Heche og DeGeneres uttaler at det ikke har vært enkelt å være åpen lesbisk i Hollywood. Ellen DeGeneres er kjent fra tv-serien «Ellen». Hun er den første kvinnelige tv-kjendisen som har vært åpen homofil i USA. Hun giftet seg med den relativt ukjente Anne Heche like etter at hennes tv-serie-karakter 'Ellen' kom ut av skapet i 1997, tross mye motstand fra seriens annonsører. Like etter ble serien tatt av lufta. Den offisielle årsaken var dårlige seertall. Anne Heche sier også at etter de to ble sammen har det kommet færre og færre rolletilbud til dem begge.

Skilsmissen kommer etter at DeGeneres nettopp har fullført en standup turne, mens Anne Heche har regissert Sharon Stone og DeGeneres i TV-filmen «Is these walls could talk 2».

<B>SLUTT:</B>Anne og Ellen fra lykkeligere tider.