Ellen og Portia vil ha barn

Men Hollywoods mest kjente lesber frykter loven.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ellen DeGeneres og Portia De Rossi vil bli foreldre, skriver magasinet People Magazine, ifølge Contactmusic.com.

I et intervju med DeGeneres avslører hun at de begge føler seg klare for å få barn, men hun ønsker ikke si noe om de vil adoptere eller eller få egne barn. Alt hun vet er at det må skje om ikke alt for lang tid.

- Jeg syns vi skal gjøre det snart. Jeg smelter når jeg er i nærheten av småbarn. Det er et stort ansvar, sier DeGeneres til magasinet.

Med det ansvaret kommer forsørgelsesbyrden, både i forhold til partneren De Rossi og barnet. For DeGeneres er det der den største utfordringen ligger. USA godkjenner ikke homofile partnerskap, og det skaper problemer for barneplanene mener DeGeneres.

- Hvis det var lov ville vi giftet oss. Men det er ikke det. Jeg hater politikk, men jeg syns alle skal behandles likeverdig. Hvis jeg dør morgen blir alt mitt tatt fra partneren min, er DeGeneres politiske budskap.

ØNSKER BARN: Ellen DeGeneres og Portia De Rossi.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer