Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ellen Page står fram som lesbisk

- Står her i dag fordi jeg er homofil, og kanskje kan gjøre en forskjell, sier filmstjerna.

STÅR FREM: Ellen Page, kjent fra «Juno» (2007) og «Inception» (2010, bildet), stod i går frem på en LHBT-konferanse som lesbisk, for å prøve å gjøre en forskjell.
STÅR FREM: Ellen Page, kjent fra «Juno» (2007) og «Inception» (2010, bildet), stod i går frem på en LHBT-konferanse som lesbisk, for å prøve å gjøre en forskjell. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Filtermagasin.no): - Jeg er her i dag fordi jeg er lesbisk, og fordi jeg kanskje kan gjøre en forskjell.

Det sa Ellen Page (26) fra scenen på en LHBT-konferanse i Las Vegas i går, ifølge Hollywood Reporter.

- Jeg er her for å gjøre det lettere for andre, og gi dem håp. Uansett føler jeg et personlig ansvar, sa hun.

- Har lidd Page ble Oscar-nominert for gjennombruddsfilmen «Juno» (2007). Hun vandret inn i dypt blockbuster-territorium med «Inception» (2010), og er snart å se i «X-Men: Days of Future Past».

- Jeg er lei av å lyve ved å unngå temaet, sa Page i går.

- I årevis har jeg lidd under at jeg ikke har turt å komme ut. Motet mitt måtte lide, min psykiske helse måtte lide, og forholdene mine måtte lide. Jeg står her i dag med alle dere på den andre siden av den smerten.

Usunt press Page brukte anledningen til å ta opp det presset Hollywood legger på folk når det kommer til utseende og livsstil.

- Det er rart, for her står jeg og representerer - på en eller annen måte-  en industri som legger et ekstremt press på oss alle. Ikke bare på unge, men på alle. Skjønnhetsidealer. Et godt liv. Suksess. Standarder som jeg hater å innrømme at har påvirket meg, sier Page, og fortsetter:

- Du får ideer plantet i hodet, tanker du aldri har hatt før, som forteller deg hvordan du skal oppføre deg, hvordan du skal kle deg, og hvem du skal være. Jeg har prøvd å kjempe imot, være autentisk, følge hjertet, men det kan være vanskelig.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!