Ellevill drosjetur

Synes du norske drosjesjåfører er for pinglete? Da bør du ta en tur med Crazy Taxi til PlayStation 2.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Konseptet er egentlig såre enkelt: Du er drosjesjåfør, og skal sørge for at kundene kommer fra A til B på kortest mulig tid. Og når vi skriver «kortest mulig tid», mener vi akkurat det.

Det er bare å prise seg lykkelig over at de norske drosjesjåførene ikke har tatt etter de fire sjåførene i Crazy Taxi. For maken til halsbrekkende kjøring håper vi å slippe å se noe annet sted enn i et dataspill.

Hva sier du til hopp som tar deg fem meter over bakken, før du deiser ned i et tog som i hvert fall ikke har lyst til å stoppe? Eller kjører i full fart på motorveien - i feil kjørefelt, mellom to trailere? Særlig mer behagelig er det sikkert ikke å kjøre under vann - i en cabriolet. Eller i t-banesporet under jorda, når du ser lysene på det flere tonn tunge monsteret komme mot det i full fart!

Det verste er at kundene elsker det. Jo mer gal du er, jo mer tips får du. Men ikke kollider med andre biler, da blir kundene gniene, og gir mindre tips.

Det er disse totalt urealistiske, spinnville triksene som gjør at Crazy Taxi er et morsomt og underholdende spill. Musikken i spillet er fra Offspring og Bad Religion. Det er glimrende hvis du liker slik musikk. Hvis ikke ligger du dårlig an, da det ikke finnes andre låter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer