Else Karine Archer

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«SØTE OG SMÅNERVØSE»

sto det om Else Karine Archer og programlederkollega Knut Magnus Berge etter første sending. «De får Hilde Hummelvoll og Tande- P. til å framstå som innovative» skrev en annen avis.

- Det er god underholdning i å lese en virkelig god slakt. Det er bare litt merkelig å være den som bli slaktet, ler hun, og er ganske overrasket over at hun ikke har tatt seg mer nær av kritikken.

Kanskje det er fordi hun endelig har kommet et stykke på vei i sitt selvutviklingsprosjekt: å lære seg å gi mer faen.

Else Karine Archer er nemlig en perfeksjonist. Hun er ekstremt grundig i jobben og synes det er vanskelig å gi av sin impulsive side på skjermen.

- DET ER SÅ FLAUT

hvis det blir brukt feil. Jeg synes det forstyrrer hvis proglamledernes personlighet skygger for saken eller intervjuobjektet. Men jeg safer kanskje i meste laget, medgir hun.

Så har da heller ikke nyhetsopplesere for vane å gjøre de største krumspring på skjermen. Ja, for det er som programleder av fjernsynsnyhetene på Østlandssendingen TV-seerne i Oslo og Akershus kjenner henne best. Men nå er det altså «Sommeråpent» som gjelder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer