Else Kåss Furuseth lager TV-serie om selvmord: - Jeg gjør det for pappa

Else Kåss Furuseths hovedmål er at seerne skal sitte og tenke «Fy søren, så deilig det er å leve!».

LAGER DOKUMENTAR: Else Kåss Furuseth har laget to humorshow om selvmord, etter at både moren og broren hennes valgte å avslutte sitt eget liv. I september, på verdensdagen for selvmordsforebygging, har hun premiere på sin egen dokumentarserie om temaet. FOTO: Nina Hansen / Dagbladet
LAGER DOKUMENTAR: Else Kåss Furuseth har laget to humorshow om selvmord, etter at både moren og broren hennes valgte å avslutte sitt eget liv. I september, på verdensdagen for selvmordsforebygging, har hun premiere på sin egen dokumentarserie om temaet. FOTO: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da komiker og programleder Else Kåss Furuseth (37) ble spurt om hun ville lage en dokumentarserie om selvmord, var det første hun tenkte: «Jeg må snakke med pappa».

- Så spurte jeg han, hadde du likt å se et sånt program? Og han sa, det hadde jeg likt. Så da tenkte jeg at da må jeg gjøre det, sier Else til Dagbladet.

Det er 26 år siden moren hennes Nina, som var lege, tok livet sitt. Tilbake satt 11 år gamle Else, storebroren, lillesøsteren og faren. I 2009 opplevde hun det forferdelige igjen, da storebroren valgte å avslutte livet, 31 år gammel.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer