Else Kåss Furuseth lager TV-serie om selvmord: - Jeg gjør det for pappa

Else Kåss Furuseths hovedmål er at seerne skal sitte og tenke «Fy søren, så deilig det er å leve!».

LAGER DOKUMENTAR: Else Kåss Furuseth har laget to humorshow om selvmord, etter at både moren og broren hennes valgte å avslutte sitt eget liv. I september, på verdensdagen for selvmordsforebygging, har hun premiere på sin egen dokumentarserie om temaet. FOTO: Nina Hansen / Dagbladet
LAGER DOKUMENTAR: Else Kåss Furuseth har laget to humorshow om selvmord, etter at både moren og broren hennes valgte å avslutte sitt eget liv. I september, på verdensdagen for selvmordsforebygging, har hun premiere på sin egen dokumentarserie om temaet. FOTO: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da komiker og programleder Else Kåss Furuseth (37) ble spurt om hun ville lage en dokumentarserie om selvmord, var det første hun tenkte: «Jeg må snakke med pappa».

- Så spurte jeg han, hadde du likt å se et sånt program? Og han sa, det hadde jeg likt. Så da tenkte jeg at da må jeg gjøre det, sier Else til Dagbladet.

Det er 26 år siden moren hennes Nina, som var lege, tok livet sitt. Tilbake satt 11 år gamle Else, storebroren, lillesøsteren og faren. I 2009 opplevde hun det forferdelige igjen, da storebroren valgte å avslutte livet, 31 år gammel.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer