<strong>BARNEVAKT:</strong> Komikeren Else Kåss Furuseth og seks andre kjendiser passer fire fremmede barn i «Kjendisbarnevakten» på NRK over nyttår. Foto: Lars Eivind Bones.
BARNEVAKT: Komikeren Else Kåss Furuseth og seks andre kjendiser passer fire fremmede barn i «Kjendisbarnevakten» på NRK over nyttår. Foto: Lars Eivind Bones. Vis mer

Else Kåss Furuseth mistet to av barna på IKEA

Ville du latt denne dama passe barna dine?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rett over nyttår er hun, og en del andre kjendiser som har vært med på flere realitykonsepter, aktuelle som barnevakter på NRK. Den 30 år gamle komikeren som ikke har barn selv, føler likevel hun har fått god trening i kulissene på «Torsdag Kveld fra Nydalen».

- Morten Ramm er på mange måter et stort barn. Jeg føler jeg har god trening i å være barnevakt for ham, sier Else Kåss Furuseth, som hevder å blir passet godt på av sin søster.

- Hun er fire år yngre enn meg. Det er hun som er min barnevakt og ikke omvendt. Slik har det vært gjennom hele oppveksten, sier komikeren.

I «Kjendisbarnevakten», følges Fabian Stang, Maria Haukaas Mittet, Per Sundnes, Kari Simonsen, Pål Anders Ullevålseter og Henning Solberg med kamera, når de er barnevakter for fire fremmede barn.

Fikk passet påskrevet Else Kåss Furuseth (30) innrømmer at helt døgn med ansvar for Sara (12), Simen (11), Erika (8) og Didrik (7) var mer slitsomt enn forventet. Hun endte med å miste to av dem av syne da hun tok de med på IKEA.

<strong>SLITSOMT:</strong> Else Kåss Furuseth synes hun har vært nok mor for en stund etter å ha passet Sara (12), Simen (11), Didrik (7) og Erika (8) et helt døgn. Foto:  NRK.
SLITSOMT: Else Kåss Furuseth synes hun har vært nok mor for en stund etter å ha passet Sara (12), Simen (11), Didrik (7) og Erika (8) et helt døgn. Foto: NRK. Vis mer

- De er så frigjort. Den første kommentaren Didrik hadde da han kom inn i min koselige leilighet på 50 kvm var; ja, ja, sånn kan man også bo, forteller Else Kåss Furuseth og himler med øynene.

- Skravla mi har alltid gått i ett, men så frittalt var selv ikke jeg som barn. Jeg tenkte at dette kom til å bli en herlig frihelg, hvor barnevakt Else skulle få vist hvor kul hun var med barn. Jeg innser nå at jeg kunne lest noen kloke ord av Jesper Juul først. Jeg føler jeg har vært på en fest og har blackout.

- Hva tenker du om å bli mor?

- Hehe, jeg føler jeg har fått nok barn for en stund. Jeg har fått ny respekt for foreldre. Jeg har sagt jeg kan være støttekontakten deres ut livet. Men de har ennå ikke tatt kontakt. Noe jeg synes er litt trist.

Tilbake på NRK Furuseth har lang fartstid fra NRK P3. Nå er hun tilbake med et program på kanalen der hun startet.

«Kjendisbarnevakten»

Starter opp 3. januar.

Syv kjendiser blir fulgt av et kamerateam i 24 timer, mens de er barnevakt for fire barn.

Barna bestemmer til slutt hvem av kjendisene som var best.

- Jeg ble med først og fremst fordi jeg ikke sier nei til noen ting. Barn er kule. Jeg elsker dem, de er med på alt. Det er alltid ja og, ikke nei, men, i deres munn.

Etter jul fotsetter hun også med suksessprogrammet «Torsdag Kveld fra Nydalen» på TV 2.

Dette kommer på NRK over nyttår

• Dramaserien «Koselig med peis» har premiere 3. januar. Medvirkende er Stein Winge, Anders Baasmo Christiansen, Viktoria Winge, Anders Danielsen Lie, Tone Danielsen.

«Kjendisbarnevakten» starter 3. januar.
Fabian Stang, Maria Haukaas Mittet, Per Sundnes, Kari Simonsen, Pål Anders Ullevålseter, Else Kåss Furuseth og Henning Solberg passer fire barn rundt ti år i 24 timer hver.

«Hvem tror du at du er?»
Åtte kjente nordmenn undersøker sine røtter. Bjarne Brøndbo, Christian Ringnes, Benedicte Adrian, Mari Maurstad, Unni Lindell, Kåre Willoch, Petter Schjerven og Kristin Krohn Devold.
Premiere 2. januar.

«Dating i mørket»
Tre unge kvinner og menn dater hverandre i et bekmørkt rom. De blir de filmet med infrarøde kameraer mens de famlende prøver å bli kjent med det som kanskje er drømmekvinnen eller -mannen.
Premiere i uke 2.

«Jordmødrene»
Teamet bak suksessen fra fødestuen i Drammen, har denne gangen fått være flue på veggen hos landets distriktsjordmødre i Alta, Lofoten, Tynset og Odda.

«Det må jeg gjøre før jeg dør»
Tore Strømøy har i ett år reist rundt med heldige utvalgte, både i Norge og resten av verden som får oppfylt sine høyeste ønsker.
Premiere 15. januar.

«Ikke gjør dette hjemme»
Per Olav Alvestad (Newton) og Rune Nilson (P3, Lydverket, Halvseint) forsøker seg på alt det du ikke må gjøre hjemme i denne nye serien fra NRK Trøndelags vitenskapsavdeling. Premiere 6. januar.

«Snøballkrigen»
Vardø er preget av fraflytting, og husene står tomme. I serien går innbyggerne til snøballkrig for å redde byen.
Premiere 11. januar.

«Anne og Ronny møter 8 med vilje»
Anne Grosvold og Ronny Kristoffersen fotfølger 8 personer, noen døgnet rundt, i en serie som tar oss fra Zanzibar og Shanghai til Genève, New York, Liberia, Kongo …og Alnabru.
Premiere: 30. desember.

• «The Pacific»
Minserie basert på den sanne historien om tre amerikanske marinesoldater som kjempet i Stillehavet under annen verdenskrig. Produsert av Tom Hanks, Steven Spielberg og Gary Goetzman, trioen bak kjempesuksessen «Band of Brothers» fra 2001.

«Det første steget»
Dokumentarserie om mennesker som tar grep om livene sine, og som derigjennom opplever ny mestring.
Premiere 4. januar.

«Håkon & Haffners byggeklosser»
Humoristisk dokumentarserie om bygninger og byer. Premiere 3. januar.

«MGP 2011»
NRK-sportens Anne Rimmen og MGP-generalen Per Sundnes leder årets MGP. Premiere 12. februar.

«Lyngbø og Hærlands Big Bang»
Ny sesong med det populærvitenskapelige underholdningsprogrammet der Dagfinn Lyngbø og Anne-Kath Hærland sitter ved roret. Premiere 7. januar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer