Elskede Lara

Alle nerders hemmelige kjærlighet heter Lara Croft. Snart kommer hun og vi gjør ventetiden litt kortere

Lara Croft, kropp som et overdimensjonert timeglass og like overdimensjonerte pupper. Hun er blitt et fenomen og er alle gutters våte drøm.

Lara startet som heltinnen i dataspillet «Tomb Raider». Hun har blått overklasseblod i årene og er en eventyrer i dypet av sin sjel. Croft har yrke arkeolog og drar rundt jorden til fremmede steder og graver opp spennende og farlige siviliasjoner.

I levende live

Spillefilmen med sexy Angelina Jolie som Lara har premiere i sommer. For mange kan nok ventetiden virke som en halv evighet. Nå har filmplakaten blitt lansert på nettet og den avslører en Jolie med kurvene på de rette stedene. Utstyrt med pistol, et sexy blikk og kurver både her og der skal Angelina selge «Tomb Raider» på kino. Og her spilles det på sex for alle penga.

I kledd svart, åltrang t-skjorte som avslører alle detaljene, korte shorts og stramt dødningehode belte har Lara Croft alltid spilt på sex. For selv om dataspillet har en kvinnelig heltinne, er det liten tvil om at spillet har vært rettet inn mot den ultimate guttedrømmen.

Scooby Doo

Sarah Michelle Gellar går fra vampyrenes store skrekk til tenåringsdetektiv i «Scooby Doo». Nå har Warner Bros. publisert det første bilde av gjengen. Med seg på detektivlaget har Gellar kjæresten Freddie Prinze jr. for anledningen i kledd en blond parykk, «Skrik»-stjernen Matthew Lillard og Linda Cardellini.

«Sccoby Doo» er basert på den berømte tegnefilmserien til Hanna Barbera fra 60-tallet. Fred (Prinze Jr.) Daphne (Gellar), Shaggy (Lillard) og Velma (Cardellini) roter seg bort i mystiske saker som bikkja Scooby Doo hjelper dem med å løse.

Men bilde av Scooby Doo holder Warner foreløpig hemmelig. I mellomtiden kan du se på hvordan kjekkasen Prinze Jr. tar seg ut med blondt hår! Og er Angelina som Lara sexy nok?

SCOOBY DOO:Sarah Michelle Gellar i spissen for gjengen. Foto: Warner Bros