Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Elsker å feste - i Oslo

Selv om en av dem har giftet seg og blitt far, er det fremdeles piker, vin og sang som står i hodet på de fem popidolene i Westlife.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sist de besøkte Norge, reiste de fra et rasert hotellrom. - Vi er unge gutter som liker å ta oss en fest, sier Mark Feehily (21).

De har solgt formidable fire millioner eksemplarer av sitt tredje album «A World Of Our Own» siden lanseringen i november.

Europaturneen skulle egentlig startet i København, men det ble endret til Oslo. I går kveld sto Westlife på scenen i Oslo Spektrum foran flere tusen hylende fans.

Gøy i Oslo

- Vi har en rund scene denne gangen, og det gjør at opplevelsen blir mye bedre for publikum. Samtidig er det en større utfordring for oss, for vi har folk på alle kanter hele tida, sier Nicky Byrne (23).

Sju av låtene på den nye plata er signert gutta selv, med Shane Filan som hovedleverandør. Nå ligger fire måneder med turné foran dem.

- Vi stortrives på turné. Det beste i verden er å spille for fansen. Det er greit nok å stille opp på prisutdelinger og tv-programmer, men det er på våre egne konserter vi virkelig koser oss. Der henter vi energi til å fortsette, sier Mark.

Neste stopp på turneen er København, men først skal gutta nyte oppholdet i Oslo.

- Vi har det alltid gøy i Oslo, og vi pleier alltid å ta oss en fest når vi er her. De norske jentene er jo så utrolig vakre, sier Mark.

Ville fester

Det er et knapt år siden Westlife spilte i Norge sist, den gang i Valhall. Etter konserten festet de på flere av hovedstadens utesteder, før de hadde nachspiel på rommet til Bryan McFadden (22) på Oslo Plaza. Etterpå kunne VG fortelle at rommet var så herjet at det ikke kunne leies ut på tre dager.

- Hæ? Næh, det stemmer ikke. Bare noe oppspinn fra pressen, sier Nicky. Men etter hvert begynner det å demre litt.

- Jo, vi hadde vel kanskje et heftig nachspiel. Men du må huske på at vi er unge gutter som liker fest og moro. Noen ganger går det kanskje litt vilt for seg, men vi har det bare gøy. Så det hotellrommet var nok bare et bevis på at det hadde vært en vellykket fest, sier Bryan. Denne gangen bor gutta på Royal Christiania Hotel.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!