Elsker å være fru Beckham

LONDON (Dagbladet): - Jeg elsker å være fru Beckham. Alt er blitt så mye enklere, sier Spice Girl-medlemmet Victoria «Posh» Beckham i intervjuer med britiske aviser.

Etter det mye omtalte bryllupet med fotballstjernen David Beckham for en måned siden, går nå paret ut og etterlyser 75 drikkebegre i sølv som gjestene stakk av med.

Alt var planlagt til den minste detalj i forbindelse med bryllupet - bortsett fra gjestenes opptreden. Ingen fikk lov til på ta bilder under festen på slottet utenfor Dublin. Eneretten til det hele var solgt til et magasin for nesten 13 millioner kroner.

Da gjestene ikke kunne ta snapshots, tok de med seg andre suvenirer. Og paret mangler nå 75 små drikkebegre i sølv verdt mange tusen kroner.

Pinlig

- Det er pinlig at folk bare tok med seg disse som minne fra bryllupet. Vi hadde nemlig leid begrene, og nå viser regningen at de er verdifulle, sier Victoria «Posh»Beckham til avisen The Mirror.

Hun legger til at gjestene trolig har vært i god tro, etter at britiske aviser på forhånd skrev at drikkebegeret var et minne til gjestene, men det var de ikke. Det var derimot den broderte servietringen i fløyel.

Nå ber Posh gjestene om å returnere sølvbegrene.

Flere barn

Bruden gir uttrykk for at hun er svært glad over å ha skiftet etternavn, fra Adams til Beckham. til avisene forteller hun at livet er blitt lettere etter dette.

- Det er langt enklere å bestille et bord på en restaurant nå når mitt navn er Beckham. Jeg føler meg langt mer kjent nå, når jeg presenterer meg som Victoria Beckham, sier hun til The Sun.

Ekteparet har sønnen Brooklyn, og til The Sun forteller hun at de har det bra seksuelt sammen og gjerne vil ha flere barn, men at de vil vente litt.

Tynn

De siste dagene har det vært mye skriverier i verdenspressen om at popstjernen er for tynn. I begge avisintervjuene slår hun tilbake mot ryktene om at hun lider av spisevegring.

- Det er riktig at jeg har tatt av noen kilo. Det kommer av svangerskapet. Jeg mener det irrelevant å snakke om at jeg slanker meg og er anorektisk. Mange barn og unge ser opp til oss, og jeg mener det er et stort problem med spisevegring blant de unge, sier hun.

Og legger til:

- Jeg er overbevist om at mange av bildene av meg er blitt manipulert, for å få meg til å se tynnere ut. Det bekymrer meg, for jeg er ikke anorektisk. Jeg håper ikke barn og unge ser på bildene og sier: «Det er Posh. Hun ser riktig tynn ut - det er bra».

Bort sett fra 200 sit ups hver kveld sammen med David Beckham - trener hun ikke. Men, hun spiser store mengder fisk - og det hjelper henne med å holde vekten.