Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Elsker berømmelsen

Lenge var hun det mest anonyme Spice Girls-medlemmet. Nå er alt snudd på hodet for Mel C (23). Hun er på forsiden av de hippeste magasinene og på hitlistene sammen med Bryan Adams. Denne uka reiser hun til Los Angeles for å starte innspillingen av sitt første soloalbum.

Nylig fikk Melanie Chisholm det svart på hvitt; hun er virkelig den mest populære Spice Girls-jenta for tida. I det engelske bladet «TV Hits» årlige «heteste mann og kvinne på kloden»-kåring, fikk Mel C klart flest stemmer av de fire Spice-jentene.

Ikke dårlig for jenta som lenge ble stilt i skyggen av tilsynelatende mer glamorøse Spice-profiler som Mel B og Victoria Adams.
Årsaken til suksessen? Mel C er den eneste av krydderjentene som har fått tilnavnet «talented Spice» i musikkbransjen.

Rocka soloplate

Og takket være at Mel C har den klart beste stemmen i gruppen, er det henne det stilles størst forventninger til når det gjelder solokarriere. Sammen med Bryan Adams har hun allerede sikret seg sin første hit utenfor Spice Girls. «When You're Gone» har ligget seks uker blant de ti mest solgte singlene i England. Videoen er en av de mest populære på MTV for tida.

På soloalbumet vurderer Melanie å jobbe med Madonna. Albumet kan bli en stor overraskelse.

- Litt mer gitar, litt mer rocka og bandorientert, sier 23- åringen når hun kommenterer soloalbumet overfor engelske I-D.
- Det er mer følelse og aggressivitet i den typen musikk. Og det er det jeg liker. Jeg er egentlig en veldig rolig person, men jeg har også mye aggresjon og sinne i meg som jeg trenger å få utløp for. Det får jeg best gjennom rockemusikk, sier Mel hvis favorittband er britpopkongene Blur.

Parallelt med å utvikle solokarrieren, har Mel C etter hvert blitt en meget attraktiv dame for glansede trendmagasiner. De siste månedene har hun vært førstesidepike i toneangivende magasiner som The Face, I-D og Cosmopolitan.

Danser med Bruce

Som liten drømte Melanie Chisholm som så mange andre om å bli popstjerne. Hun krevde at foreldrene brukte sine sårt oppsparte midler på å finansiere ballettimer, jazzundervisning og dramakurs. Det bar frukter.

Nå om dagen får hun middagsinvitasjoner av Madonna, tar en dans med Bruce Willis og synger duett med Bryan Adams. Hun har også gått til sengs med Englands for tida mest populære mannlige popartist, Robbie Williams. Det fastslår i alle fall hardnakkede rykter. Mel C kommenterer ikke Williams-ryktet, men om rykter generelt sier hun til I-D:

Elsker berømmelsen

- Det er noe man bare må regne med. Jeg gikk tross alt frivillig inn i denne bransjen. Jeg ville bli berømt, jeg. Jeg hater folk som er berømte og sier at det å være berømt ikke er noe kult. Hold kjeft sier jeg bare. Jeg er sikker på at folk ikke klager over å selge masse plater, smeller Mel C.

Fire år etter at hun ble en Spice Girl, har hun opparbeidet seg et monster av en bankbok. Og fjortiser over hele kloden tilber henne. Det er akkurat slik Mel C vil ha det.
- Jeg er berømt og jeg elsker det. Jeg er suksessfull, og jeg selger masse plater. Og det har jeg tenkt å gjøre resten av livet. Jeg elsker dette livet, fastslår hun.

Av de fire Spice-jentene er Mel C den eneste som har fått tilnavnet «talented Spice» i musikkbransjen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media