Elsker nordmennene i «Hercules»

Ingrid Bolsø Berdal, Tobias Santelmann og Aksel Hennie får skryt av amerikanske anmeldere.

(Dagbladet): Fredag 25. juli var det amerikansk premiere på den actionfylte filmen om «Hercules».

Her hjemme har de tre skuespillerene Ingrid Bolsø Berdal, Tobias Santelmann og Aksel Hennie fått mye oppmerksomhet rundt deres opptredner i filmen, men det er ikke bare vi nordmenn som er opptatt av de tre stjerneskuddene.

- Som den eneste kvinnen i en tropp av leiesoldater gjør Ingrid Bolsø Berdal en god «pil og bue», mens Tobias Santelmann har en imponerende tilstedeværelse som fienden Rhesus, skriver Stephen Farber i «The Hollywood Reporter».

Imponerer Ingrid Bolsø Berdal spiller krigeren Atalanta og blir nevnt i flere anmeldelser som en som virkelig gjør seg på lerretet.

- Den norske skuespilleren Ingrid Bolsø Berdal, minner om en muskuløs Nicole Kidman, og er fantastisk som den amazonske krigeren på Hercules lag, skriver Michael Smith i «The Liberty Voice».

Også Aksel Hennies rolle, krigeren Tydeus, har gjort seg bemerket hos anmelderene.

Team Hercules: Aksel Hennie (2. fra venstre) spiller øksekrigeren Tydeus og Ingrid Bolsø Berdal er amazonkrigeren Atalanta. Foto: Stella Pictures.
Team Hercules: Aksel Hennie (2. fra venstre) spiller øksekrigeren Tydeus og Ingrid Bolsø Berdal er amazonkrigeren Atalanta. Foto: Stella Pictures. Vis mer

- Den imponerende norske skuespilleren Aksel Hennie fra filmen «Hodejegerne», spiller godt som øksejegeren Tydeus, skriver Scott Foundas i «Variety».

Store muligheter videre Allerede første helg etter premieren har «Hercules» hanket inn over 179 millioner kroner på billettinntekter.

Ingrid Bolsø Berdals agent, Anne Lindberg ved Lindberg Management, er strålende fornøyd med utfallet så langt og har troen på at publikumstallene blir høye også i andre deler av verden.

- Det er helt fantastisk og gir store muligheter videre for skuespillere som Ingrid. Hercules er jo en flott film, så vi er veldig glad for at besøkstallene til nå har vært så positive, sier Lindberg til Dagbladet.

Får skryt: Aksel Hennie får skryt av amerikanske anmeldere for sin rolle Tydeus. Her sammen med Dwayne «The Rock»
 Johnson som spiller Hercules. Foto: Stella Pictures.
Får skryt: Aksel Hennie får skryt av amerikanske anmeldere for sin rolle Tydeus. Her sammen med Dwayne «The Rock» Johnson som spiller Hercules. Foto: Stella Pictures. Vis mer