Elsker norske fans

Eminem og hans band D12 er ikke i tvil: Det norske publikummet er Europas beste. Nå tyder mye på at han hyller fansen med tidenes intimkonsert på Rockefeller 30. august.

Eminem har solgt 112000 eksemplar av sitt siste album i Norge. På kort tid har han blitt tidenes mestselgende rappartist på verdensbasis. Likevel er han troende til å dukke opp da bandet hans D12 har konsert på Rockefeller, skal vi tro plateselskapet Universal.

Det vil i så fall bli en unik begivenhet. Konsertstedet Rockefeller har bare plass til 1500 publikummere.

- Sinnssykt publikum

- Han var helt over seg og sa til meg at publikum var helt sinnssykt, forteller Gjermund Moa-stuen i Universal om sist Eminem var i Norge, 1. februar i år.

Han forteller at det ikke er noen tvil om at Norge har en veldig høy stjerne i miljøet rundt Eminem og hos rapperen selv. Moastuen understreker at det ikke er bekreftet at superstjernen selv vil komme, men han vet at han gjerne vil tilbake til Norge.

- Eminem er i Europa i slutten av august og har så vidt jeg vet ingen oppdrag 30. august. Han fortalte at i motsetning til den amerikanske fansen kunne det norske publikumet alle låtene og var langt mer engasjerte. Det gjorde inntrykk, sier Gjermund Moastuen.

Takker fansen

Med D12s nye plate «Devils Night» hvor Eminem både rapper og produserer, ble det gitt ut en bonus-cd i begrenset opplag. Der takker bandet det norske publikummet:

- Det stedet vi likte best i Europa var Oslo. Kjærlighet til dere alle. Publikum var rått!

- Vi skal stagedive og slå dere alle sammen i trynet, lover verstingene før turneen.

<B>FULL KONTROLL:</B> Eminems Oslo-konsert i februar fikk terningkast seks av Dagbladets anmelder.