Elskerinnen skal vitne mot Spencer

LONDON (Dagbladet): Charles Spencer møter seg selv i døra i skilsmissesaken som pågår i Sør-Afrika. I et brev til sin elskerinne Chantal Collopy beskrev han seg selv som en ondsinnet bølle. Nå er elskerinnen blitt konas beste venninne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jarl Spencer er beskrevet som en serieelsker, som i løpet av sitt forholdsvis korte ekteskap har hatt intime forhold til minst 12 kvinner. I går valgte Charles Spencer å benekte sine mange sidesprang, men i uttalelsen heter det «at han ikke var utro mens de hadde et ekteskapelig forhold».

Charles Spencer vil i retten komme tilbake til når han mener samlivet med kona Victoria tok slutt. Samtidig har ekskonas advokat varslet at det vil komme flere alvorlige beskyldninger mot Charles Spencer i dagene som kommer.

Dårlig tilbud

Victoria Lockwood ble innkalt på familiens bad da hun fikk vite at Charles Spencer ville skilles. I forhandlingene som fulgte tilbød han henne fire millioner kroner i skilsmisseoppgjør. Han ga henne imidlertid et annet alternativ: «Du får 250000 kroner i måneden, men du må da avstå fra et grunnoppgjør.»

Victoria på sin side vet at jarlen er god for store pengesummer, og har krevd 42 millioner kroner. I går vitnet advokater fra London som fortalte dommeren i Sør-Afrika at man for den tilbudte summen knapt nok kan kjøpe seg et hus i et dårlig strøk i London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer