Elskerinnen skal vitne mot Spencer

LONDON (Dagbladet): Charles Spencer møter seg selv i døra i skilsmissesaken som pågår i Sør-Afrika. I et brev til sin elskerinne Chantal Collopy beskrev han seg selv som en ondsinnet bølle. Nå er elskerinnen blitt konas beste venninne.

Jarl Spencer er beskrevet som en serieelsker, som i løpet av sitt forholdsvis korte ekteskap har hatt intime forhold til minst 12 kvinner. I går valgte Charles Spencer å benekte sine mange sidesprang, men i uttalelsen heter det «at han ikke var utro mens de hadde et ekteskapelig forhold».

Charles Spencer vil i retten komme tilbake til når han mener samlivet med kona Victoria tok slutt. Samtidig har ekskonas advokat varslet at det vil komme flere alvorlige beskyldninger mot Charles Spencer i dagene som kommer.

Dårlig tilbud

Victoria Lockwood ble innkalt på familiens bad da hun fikk vite at Charles Spencer ville skilles. I forhandlingene som fulgte tilbød han henne fire millioner kroner i skilsmisseoppgjør. Han ga henne imidlertid et annet alternativ: «Du får 250000 kroner i måneden, men du må da avstå fra et grunnoppgjør.»

Victoria på sin side vet at jarlen er god for store pengesummer, og har krevd 42 millioner kroner. I går vitnet advokater fra London som fortalte dommeren i Sør-Afrika at man for den tilbudte summen knapt nok kan kjøpe seg et hus i et dårlig strøk i London.

Viktig vitne

Elskerinnen Chantal Collopy blir et viktig vitne for Victoria Lockwood. De to var rivaler, men er blitt bestevenner. Kona Victoria har alkoholproblemer og spiseforstyrrelser, mens Chantal ble skilt og fikk problemer med sine barn etter at Charles Spencer lokket henne i fella og seinere forlot henne.