Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Elton-bryllup i Beckham-kapell

Elton John får låne David og Victoria Beckhams private kapell når han gifter seg med kjæresten David Furnish på lillejulaften.

LONDON (Dagbladet): Elton John (57) og kjæresten David Furnish (42) har vært sammen i 11 år, og nå har det eksentriske paret endelig bestemt seg for å gifte seg.

Bryllupet skal skje på David og Victoria Beckhams private kapell på Beckingham Palace i Herts i England lillejulaften - samme dag og sted som Beckham-parets to sønner Brooklyn og Romeo formelt døpes.

Det kommende ekteparet er mangeårige venner av David og Victoria Beckham, ogskal være faddere for Brooklyn.

Beckham forlover

Den britiske avisa The People skriver at David Beckham skal være Elton Johns forlover.

-  Elton og David gleder seg virkelig til å legitimere forholdet. Etter alle disse åra er de fortsatt veldig forelsket, og begge ønsker å binde seg til hverandre i kirken foran venner og familie, sier en venn av paret til The People.

Kapellet har bare 20 seter, og bare de nærmeste vennene av paret vil bli invitert til seremonien.

Elizabeth Hurley og de tre tidligere Spice Girls-jentene Geri Halliwell, Emma Bunton og Mel B. vil trolig være blant gjestene - sammen med Victoria Beckhams familie.

Elton John skal ha valgt Beckingham Palace fordi det er et av de få stedene i Storbritannia det er mulig å gjemme seg for pressen. Beckham skal ha leid inn 30 ekstra sikkerhetsvakter og plantet 15 store trær foran kapellet for å skjerme for innsyn.

Ny partnerskapslov

-  Jeg kan ikke forestille meg livet uten ham. Jeg ønsker å legge mitt liv i hans hender med et bryllupsløfte, har Elton John sagt.

Bryllupet vil foregå uten prest, og når den nye partnerskapsloven trer i kraft i Storbritannia neste år, vil Elton John og David Furnish signere de nødvendige papirene.

GIFTER SEG: Sir Elton John gifter seg med sin mangeårige kjæreste David Furnish på lillejulaften - nesten i all hemmelighet. - Vi vil ikke gjøre det til et sirkus, sier den britiske artisten.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media