Elton går amok med kredittkort

LONDON (Dagbladet): Elton John (50) må ha inn penger i kassa - raskt! Den vanligvis styrtrike popstjernen har et ekstremt pengeforbruk. Nå har hans økonomiske rådgivere gitt beskjed om at han må bremse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Eltons dyre (u)vaner

Elton John har selv sagt at han har opplevd så mye vondt her i livet at han unner seg gleden luksus gir ham.

I løpet av en uke kan han bruke tre millioner kroner, og han er raus både med seg selv, sin tidligere kone, sin mor og sine venner.

Blomstergal

Den eksentriske popstjernen er kjent for sin forkjærlighet for blomster. Hver eneste uke bestiller han blomster for over hundre tusen kroner. I London sysselsetter han en egen blomsterhandler.

Klær er en annen besettelse. Fra de dyreste butikker rasker han med seg det han liker.

I tillegg er han besatt av moteklær fra Versaces motehus. Hans Versace-besettelse ble ikke mindre etter at hans nære venn ble skutt ned og drept i fjor.

På kreditt

Elton John handler som oftest med kredittkort.

Som regel er månedsregningen fra kortselskapet på 2,7 millioner kroner, men det har ifølge avisa The Mirror hendt han han har mottatt regninger på over 12 millioner kroner.

Poplegenden elsker også juveler, kunst og biler. Hver eneste uke kjøper han nye smykker, og det er slettes ikke snakk om billige etterlikninger. Favorittbutikkene er Theo Fennell Jewellery og Cartier.

Ifølge The Mirror har Elton John pådratt seg regninger på 5,6 millioner kroner på én eneste dag, men det var etter at han virkelig hadde kjøpt kunst på forskjellige utsalgssteder.

Lønninger

Den homofile popstjernen betaler fortsatt 50000 kroner hver måned til sin ekskone Renate Blauel. De to ser aldri hverandre lenger, men Elton har opprettholdt de månedlige bidragene til Renate.

Også Eltons mor mottar vel 50000 kroner hver eneste måned. I tillegg betaler sønnen hennes telefonregninger og andre faste utgifter.

Popstjernens økonomiske rådgivere i finansselskapet Price Waterhouse foreslår at han nå satser alt på inntektene.

De foreslår en omfattende turné i USA, et gjestespill for sultanen av Brunei eller at han reduserer de daglige utgiftene og samtidig selger unna mange av sine eiendeler.

ELSKER Å HANDLE: Fra de dyreste butikker rasker Elton John med seg det han liker. Den styrtrike popstjernen elsker klær, juveler, kunst og biler. Han bruker tre imillioner kroner i uka, ifølge avia The Mirror.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer