Elton John tar Eminem i forsvar: - Han var aldri homofob

- Jeg vil kjempe for alle som er misforstått, sier artisten. 

FORSVAR: Elton John er helt uenig i at Eminems tekster er homofobe, og sier at rapperen bare sang om ting slik de var. FOTO: Reuters / NTB Scanpix
FORSVAR: Elton John er helt uenig i at Eminems tekster er homofobe, og sier at rapperen bare sang om ting slik de var. FOTO: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den verdenskjente musikeren Elton John, som i dag fyller 70 år, vil ikke ha noe av at folk kaller Eminem homofob. I et intervju med Beasts 1, så han blant annet tilbake på opptredenen under Grammy-utdelingen i 2001, hvor han og Eminem fremførte Eminems låt «Stan».

Opptredenen skapte reaksjoner, på grunn av kritikken mot Eminems tekster, som flere mente var voldelige og homofobiske, skriver Huffington Post.

- Fra mitt ståsted var Eminem aldri homofob. Jeg hørte på hele «Marshall Mathers»-plata da jeg kjørte til et show jeg skulle holde i Southampton, og jeg ble bergtatt av den. Og jeg tenkte hvordan kan noen tenke at dette er... han skriver bare ting som de er. Ikke slik han tror de er, men slik ting faktisk er, sier Elton John i intervjuet.

- Vil kjempe for dem

Han nevner også at det var akkurat det samme med Axl Rose, frontfiguren i «Guns n'Roses». Derfor begynte han å opptre med dem.

- Jeg gjorde MTV Music Awards med ham og Guns n'Roses, og jeg gjorde Grammy-opptredenen med Marshall. Jeg ble veldig god venn med Marshall. Jeg vil kjempe for alle som er misforstått og ikke får respekt av idiotene som befinner seg der ute, sier Elton John.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer