Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Elton John vil adoptere en gutt fra Ukraina

Vil oppdra gutten sammen med partneren David Furnish.

GLAD I BARN: Elton John vil adoptere. Foto: REUTERS/Handout
GLAD I BARN: Elton John vil adoptere. Foto: REUTERS/Handout Vis mer

||| Popartisten Elton John (62) mener selv han er i eldste laget, men vil likevel adoptere en gutt fra Ukraina.

Håpet er å kunne oppdra gutten sammen med partneren David Furnish (42).

— David og jeg har alltid snakket om adopsjon. David har hele tiden ønsket å adoptere et barn, og jeg har alltid sagt nei. I og med at jeg er 62 og reisingen min og livet jeg lever, så ville det kanskje ikke vært rettferdig overfor barnet, sa John under en pressekonferanse lørdag.
Han gjorde det imidlertid klart at han forandret mening om saken da han lørdag møtte 14 måneder gamle Lev på et barnehjem i Ukraina.
— Jeg vet ikke hvordan vi skal gjøre det, men han har stjålet hjertet mitt. Og han har stjålet Davids hjerte, og det ville vært fantastisk om vi kunne ha et hjem sammen. Jeg har forandret mening i dag, sa Elton John.

Under besøket i Ukraina opptrådte han for barna på barnehjemmet. Flere av dem har foreldre som har dødd av aids, og reisen skjedde i regi av en organisasjon Elton John har grunnlagt for å støtte ofre for sykdommen.
(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling