Elton krever 260 millioner

LONDON (Dagbladet): Sir Elton John er styrtrik, men nå forbereder han imidlertid et stort søksmål mot to av sine tidligere ansatte. 260 millioner kroner er sporløst borte.

Elton Johns formue er anslått til å være på nesten to milliarder kroner. Han har operert med tre forskjellige selskaper, som alle har vært styrt av hans økonomiske rådgivere.

I fjor høst fikk Elton John inn nye rådgivere, og det er disse som nå har gitt beskjed om at 260 millioner kroner er borte fra bøkene hans. Og ifølge The Express, vil Elton John nå gå rettens vei for å inndrive disse pengene igjen.

Nekter

Andrew Haydon var i mange år Elton Johns nærmeste rådgiver, og det er blant andre ham Elton John nå ønsker å saksøke med tanke på de forsvunnede pengene.

Andrew Haydon nekter imidlertid for at Elton Johns krav er reelt, og vil slåss mot alle krav og beskyldninger.
- Det finnes ikke substans i de kravene som er framsatt. Jeg har fått juridisk bistand, og vil sammen med Price Waterhouse Coopers slåss mot alle krav, sier Andrew Haydon til The Express.

Elton John tjener svimlende pengesummer hvert eneste år, men er også kjent for å ha et enormt forbruk. Han er sjenerøs, og støtter gjerne veldedighetsorganisasjoner og alle andre gode formål.

Betaler dyrt

Sir Elton John innrømmer så gjerne at han ikke er økonom. Hans hjerne og kreativitet er rettet mot musikk, og derfor betaler han gjerne dyrt for gode økonomiske rådgivere.

Så gjenstår det å se om hans rådgivere har kostet mer enn ønskelig!

TAR DET IKKE PIANO:</B> Elton John er rasende etter at nye rådgivere er blitt borte under de gamle økonomiske rådgiverne. Hørte vi &#171;Scandal in the Wind&#187M?