Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Elvira rakk aldri toget

Men Vårt Land mente å ha snakket med henne på konserten hun aldri var på.

(Dagbladet.no): Søndag holdt et knippe norske musikere hyllestkonsert for kristenrockeren Larry Norman i Fredrikstad.

Dagen etter skrev avisen Vårt Land om hvordan søsknene Emil, Ivar og Elvira Nikolaisen var til stede og hvordan sistnevnte slo fast hvilken stor fan hun var av den avdøde rockeren.

- Jeg digger også virkelig Larry, sa Elvira Nikolaisen, ifølge Vårt Land.

Det var bare en liten hake ved reportasjen. Ingen av de andre 200 oppmøtte hadde sett yngstemann Nikolaisen i Fredrikstad på konsert denne kvelden.

Rett og slett fordi hun ikke var der.

Var i Moss

Elvira skulle nemlig ha vært med, men rakk aldri toget, opplyser hennes manager Kathrine Synnes til Dagbladet.no.

Dermed befant hun seg i Moss mens konserten i Fredrikstad gikk av stabelen og Vårt Lands journalist fikk aldri snakket aldri med henne, slik de skrev.

SNAKKET ALDRI: Vårt Land skrev en artikkel hvor de snakket med Elvira under en hyllestkonsert i Fredrikstad på søndag. Men Elvira var aldri der. Foto:
SNAKKET ALDRI: Vårt Land skrev en artikkel hvor de snakket med Elvira under en hyllestkonsert i Fredrikstad på søndag. Men Elvira var aldri der. Foto: Vis mer

- Skulle ikke skjedd

Redaktør i avisen, Helge Simmones, beklager hendelsen.

- Vi beklager i dagens avis overfor våre lesere den feilinformasjonen de har fått. Slikt skal ikke skje. Det er ikke slik standard vi skal ha på vår avis og vi vil ta den nødvendige oppryddingen internt, sier Simmones til Dagbladet.no.

Overfor Journalisten forklarer redaktøren at hans journalist faktisk var tilstede på konserten, men at avisen allerede var gått i trykken i det han oppdaget at Elvira Nikolaisen ikke dukket opp.

image: Elvira rakk aldri toget
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media