ELVIS-TAPET med julemotiv. Med flere julealbum og hits med diverse julesanger er Elvis også julekongen av rock' roll.
ELVIS-TAPET med julemotiv. Med flere julealbum og hits med diverse julesanger er Elvis også julekongen av rock' roll.Vis mer

Elvis' julesanger i ny tapning, denne gangen med orkester

Wandrups utvalgte: Nå er det julemusikk igjen.

SSTE NYTT på Elvis-julefronten
SSTE NYTT på Elvis-julefronten Vis mer

CD: Én ting kan du være sikker på; straks jula nærmer seg, kommer nye juleplater. Først ute i år var mannen som ikke lever, men som synger likevel. Et av de aller første albumene Elvis Presley ga ut, var en juleplate, «Elvis Christmas Album» (1957). Som den første rock’n roll-artisten som kastet seg over sjangeren, sang han alternative arrangementer, blant annet til den ikoniske «White Christmas».

Nå har The Royal Philarmonic Orchestra vært i Abbey Road-studioene og lagt ny backing på vokalen til Kongen (også av julesanger), med et resultat som gir høytidsstemningen et strøk av strenger og kor. Med forord av enkefru Priscilla som minnes jula i Tyskland, der hun møtte Elvis for snart 50 år siden.

STILLFERDIG jul fra Hekla Stålstrenger.
STILLFERDIG jul fra Hekla Stålstrenger. Vis mer

Mer snøfnuggaktig etter denne symfoniske stormen lyder Hekla Stålstrenga som til lavmælt komp innhyller kjente sanger i lyrisk stillhet, med bidrag fra nordnorske visekonger som Trygve Hoff, Halvdan Sivertsen og Ola Bremnes.

Futt og fart er det over Hovedøen Social Club, som med gebrokken sjarm rasler med julenøttene. De begir seg over sjø og land og gjør den norske jula til en karibisk rytmefest. Calypso rundt juletreet, kjør på!

KARIBISK JUL med Hovedøen Social Club.
KARIBISK JUL med Hovedøen Social Club. Vis mer