Elvis på scenen

Det er knapt grenser for hvor mange ganger man kan vri Elvis Presleys livsverk en omdreining og komme opp med en ny type hit-samling. Denne gangen er det «the greatest hits» blant Kongens live-framføringer som presenteres.

Utvalget omfatter 21 låter fra åra 1969- 1973 satt sammen til en helhet. Opplegget er stort sett patent (bortsett fra at jeg særlig savner «You've Lost That Lovin' Feelin'» og «Bridge Over Troubled Water»), men the greatest hits?

Hadde det vært bedre dekning for en slik tittel dersom man hadde kommet opp med noe spennende også fra den første perioden i Elvis' karriere og utvidet perspektivet helt fram til 1977? Burde latterversjonen av «Are You Lonesome Tonight» vært med (noen større livehit skal man lete lenge etter)? Den sterkeste innvendingen er likevel at coveret gir for sparsomt med opplysninger om hvilke konserter låtene er hentet fra (bare årstall) og at det bare fins ett spor som er tidligere uutgitt, «The Wonder of You». Alt i alt får albumet litt for mye preg av å være en unødvendig reprise.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 442246351


Varnish cache server