Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Elvis Presley

Kuriøse utgivelser med maks nostalgieffekt.

CD: Dette er ikke plater for den tilfeldige Elvis-lytter. For et mangeårig fan er de derimot morsomme minner om to filmer Elvis spilte inn i 1962, komedien «Follow That Dream» og boksefilmen «Kid Galahad» -   begge habile produkter med strålende titler som i Elvis-sammenheng hadde store symbolske overtoner; «Follow That Dream» og «King of the Whole Wide World». Elvis sang heller ikke mer enn det var plass til på en EP.

Disse to utgivelsene er i EP-format med kopier av de originale coverne og fullt av souvernirstoff både på cover og i egne teksthefter. Hver enkelt må avgjøre om man vil nøye seg med å lytte til originalinnspillingene eller kjøre igjennom et hav av alternative spor, avbrutte innledninger og andre kuriositeter. Tilbudet er der i hvert fall. Platene er ikke ute i vanlig salg, men kan kjøpes gjennom Elvis-fanklubben Flaming Star.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media