Emile the Duke

Emile the Duke om suksessen: - Jeg tenker bare at jeg må få betalt de månedlige huslånene

Suksessartisten Emile the Duke kjøper sine julegaver i siste liten på julaften. Som vanlig.

Om suksessen: - Jeg tenker bare at jeg må få betalt de månedlige huslånene mine, og sånn sett er ikke dette en kjempesuksess, sier Emile the Duke, ifølge blant andre Dagbladet har laget et av årets beste album. Foto: Privat
Om suksessen: - Jeg tenker bare at jeg må få betalt de månedlige huslånene mine, og sånn sett er ikke dette en kjempesuksess, sier Emile the Duke, ifølge blant andre Dagbladet har laget et av årets beste album. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Hallo og god jul, Emile! Det står i media, blant annet her i Dagbladet, at du har laget et av årets beste album. Gratulerer! Hvordan takler du suksessen du har hatt med «Aasen tar helg»?

- Takk og god jul ja! Bra at folk syns det. Ikke at jeg nødvendigvis syns min egen musikk er bedre enn andres, det er bra å se at det går an å komme dit på den måten. Altså med litt glimt i øyet og sjarm, uten å måtte være så alvorlig og trist. Jeg syns det er litt for mye alvorlig og trist musikk der ute, selv om den er aldri så bra. Det virker som at jo bedre folk har det, jo tristere musikk kommer det ut av det noen ganger? Mulig jeg tar feil der, altså. Litt selvmotsigende også, i og med at Aasen er fullt av triste undertoner. Hvordan jeg takler suksessen? Jeg har egentlig ikke tenkt på det som en suksess, jeg tenker bare at jeg må få betalt de månedlige huslånene mine, og sånn sett er ikke dette en kjempesuksess. Men folk stopper meg på gaten daglig for å takke meg og det gjør meg takknemlig! Don’t be a stranger!

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer