Du leser nå Dagbladet Pluss

Emile the Duke

Emile the Duke om suksessen: - Jeg tenker bare at jeg må få betalt de månedlige huslånene

Suksessartisten Emile the Duke kjøper sine julegaver i siste liten på julaften. Som vanlig.

Om suksessen: - Jeg tenker bare at jeg må få betalt de månedlige huslånene mine, og sånn sett er ikke dette en kjempesuksess, sier Emile the Duke, ifølge blant andre Dagbladet har laget et av årets beste album. Foto: Privat
Om suksessen: - Jeg tenker bare at jeg må få betalt de månedlige huslånene mine, og sånn sett er ikke dette en kjempesuksess, sier Emile the Duke, ifølge blant andre Dagbladet har laget et av årets beste album. Foto: PrivatVis mer

Hallo og god jul, Emile! Det står i media, blant annet her i Dagbladet, at du har laget et av årets beste album. Gratulerer! Hvordan takler du suksessen du har hatt med «Aasen tar helg»?

- Takk og god jul ja! Bra at folk syns det. Ikke at jeg nødvendigvis syns min egen musikk er bedre enn andres, det er bra å se at det går an å komme dit på den måten. Altså med litt glimt i øyet og sjarm, uten å måtte være så alvorlig og trist. Jeg syns det er litt for mye alvorlig og trist musikk der ute, selv om den er aldri så bra. Det virker som at jo bedre folk har det, jo tristere musikk kommer det ut av det noen ganger? Mulig jeg tar feil der, altså. Litt selvmotsigende også, i og med at Aasen er fullt av triste undertoner. Hvordan jeg takler suksessen? Jeg har egentlig ikke tenkt på det som en suksess, jeg tenker bare at jeg må få betalt de månedlige huslånene mine, og sånn sett er ikke dette en kjempesuksess. Men folk stopper meg på gaten daglig for å takke meg og det gjør meg takknemlig! Don’t be a stranger!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.