Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Emilia danser til musikk hun ikke kan høre

- Hun er et naturtalent.

(Dagbladet) Den profesjonelle danseren Mark Villaver (24) fra Honolulu i Hawaii har danset med store stjerner som Taylor Swift, Ariana Grande og Ricky Martin, men aller meste stolt er han likevel når han danser med sin døve mor Emilia Villaver (48).

Til tross for sin medfødte hørselshemming klarer hun å høre bassen i musikken og beveger seg sådan helt presis til musikken.

•Se videoen over.

- Inspirerende Etter at Mark Villaver delte videoklippet, som er filmet i dansestudioet «247 danceforce» i Hawaii i oktober på sin youtubekanal, har han fått massiv respons.

- Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger, det er veldig inspirerende. Jeg er veldig stolt av moren min!

Han forteller videre at moren, som han, alltid har vært veldig entusiatisk for dans.

- Hun begynte å imitere andre og har lært seg mye selv. Hun er et naturtalent, og et bevis for at en ikke trenger å høre for å danse.

STOLT: - Jeg er veldig stolt av moren min, sier Villaver til Dagbladet. Foto: 247 Danceforce
STOLT: - Jeg er veldig stolt av moren min, sier Villaver til Dagbladet. Foto: 247 Danceforce Vis mer

Mark Villaver har selv gjort stor karriere med sitt dansetalent siden han flyttet til Los Angeles i 2012 for å forfølge drømmen han hadde hatt siden barndommen.

- Jeg begynte med breakdance i åttende klasse, før jeg begynte å ta dansetimer som 18-åring.

Får skryt av Taylor Swift Det er tydelig at talentet hans blir satt pris på.

I en video som Taylor Swift har delt på sin facebookside står hun og peker oppspilt på Villaver, som danser med Ariana Grande på TV-skjermen, mens hun roper navnet hans, og skriver:

«Jeg ble så oppspilt bak scenen på «We Can Survive » under «Hollywood Superbowl» da jeg så Mark Villaver på scenen med Ari.»

22.

Et bilde publisert av Mark Villaver (@markvillaver) on

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling