Emilie Nicolas

Emilie Nicolas om sykdommen: - Operert for hjernesvulst

Forteller om sykdommen i åpenhjertig innlegg på Instagram.

VAR SYK: Etter en heidundrende debut i 2014, forsvant stjerneskuddet Emilie Nicolas plutselig fra rampelyset. Den unge artisten avlyste flere konserter på grunn av sykdom. I et åpenhjertig Instagram-innlegg forteller artisten nå at hun har hatt en svulst i hjernen, som hun har operert ut. Foto: Monica Strømdahl
VAR SYK: Etter en heidundrende debut i 2014, forsvant stjerneskuddet Emilie Nicolas plutselig fra rampelyset. Den unge artisten avlyste flere konserter på grunn av sykdom. I et åpenhjertig Instagram-innlegg forteller artisten nå at hun har hatt en svulst i hjernen, som hun har operert ut. Foto: Monica Strømdahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Hei alle sammen! For to år siden fant jeg ut at jeg hadde en hjernesvulst som ikke gjorde meg noe særlig godt», skriver den norske artisten Emilie Nicolas (30) på sin Instagram-konto.

Emilie Nicolas åpner opp om sykdommen som førte til at hun måtte avlyse en rekke konserter i 2016. Nicolas har tidligere fortalt at hun har slitt med sykdom, men hun har til nå ikke utdypet hva slags sykdom det har vært snakk om.

- Ble operert

I innlegget, som ble publisert fredag ettermiddag, skriver hun at hun har operert hjernesvulsten, og at hun ønsker å legge det hele bak seg:

«Jeg ble operert, og alt er - så langt jeg vet - bra nå. Jeg deler dette med dere alle fordi jeg vil legge det bak meg, og fokusere på framtida. Jeg vil ikke at musikken min skal bli definert av dette. Tusen takk til alle sammen for tålmodigheten og for gode ord. Vi ses», skriver hun.

Avlyste konserter

Nicolas slo gjennom i 2014 med en coverversjon av DumDum Boys-låten «Pstereo». Debutalbumet «Like A Warrior» gikk rett inn på nummer 1 på landets offisielle salgsliste, og fikk en rekke seksere av anmeldere, også i Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer