Eminem:

Eminem nekter å fotograferes. Konsertnabo raser

- Politiet har gått rundt og sagt at alle gardiner skal være helt åpne, og de kommer til å reagere hvis noen trekker for gardinene.

IRRITERT: Nærmeste nabo til Eminem-konserten, Morten Marius Olsen, er irritert over sikkerhetsselskapet Pro Secs anmodning om å ikke ta bilder under Eminem-konserten. I bakgrunnen: Elisabeth Maria Berli, Marie Christensen, Gina Waage og Arnfinn Austlid. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
IRRITERT: Nærmeste nabo til Eminem-konserten, Morten Marius Olsen, er irritert over sikkerhetsselskapet Pro Secs anmodning om å ikke ta bilder under Eminem-konserten. I bakgrunnen: Elisabeth Maria Berli, Marie Christensen, Gina Waage og Arnfinn Austlid. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er kraftige fotorestriksjoner under Eminem-konserten. Superstjerna vil for enhver pris ikke bli avbildet av andre enn sine egne fotografer, og arrangørene strekker seg svært langt for å møte kravet. Blant annet stengte konsertområdet for pressen klokka 20, én time før Eminem går på scenen.

Kravet fra Eminem har også har påvirket Oslo-folk som bor i området rundt Voldsløkka.

En beboer i en naboblokk ved siden av arenaen hevder at sikkerhetsselskapet Pro Sec ringte på og informerte om at de ikke måtte slippe inn fotografer fra pressen. Dette til tross for at det offentlige arrangementet fyller sletta med 55 000 mennesker.

Dagbladet har ikke fått denne informasjonen bekreftet. Arrangør Atomic Soul sier de ikke kjenner til hendelsen. Det har ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Pro Sec.

- Ubehagelig

Politiet har også vært på døra i Stavangergata, noe som får beboer Morten Marius Olsen til å reagere kraftig. Han reagerer også på fotoforbudet.

- Styreleder Thomas Gabler sa at han hadde fått beskjed av Pro Sec at hvis det var noen som hang ut av et vindu med kamera, kom de til å reagere hardt, sier han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer