Eminem sammen med ekskona igjen

Vurderer å gifte seg på ny.

(Dagbladet.no): Rapstjernen Eminem har annonsert at han er blitt sammen med ekskona Kimberly Mathers igjen.

- Vi er gjenforent og kommer antagelig til å gifte oss igjen, uttalte stjernen til en radiostasjon i Detroit, skriver BBC.

De to ble kjærester da de var tenåringer, og giftet seg i 1998. Paret ble skilt i 2001, og havnet i en bitter strid om omsorgen for datteren Hailie Jade.

Kimberly Mathers fikk senere barn med en ny kjæreste.

Turbulent

Eminem har gjentatte ganger sunget om ekskona, til dels i sterkt nedsettende ordelag. I låta «Kim» på The Marshall Mathers LP snakker han blant annet om å drepe henne.

Kimberly har på sin side hatt ganske så offentlige problemer. Hun ble dømt til fengsel i 30 dager og 90 dager på avrusningsklinikk for å ha vært i besittelse av dop i 2004.

Også Eminem har hatt problemer med rusmidler. Tidligere i år ble han innlagt på sykehus og behandlet for avhengighet av sovetabletter.

- Fortsetter som artist

I radiointervjuet på tirsdag ga Eminem uttrykk for at han var usikker på i hvilken retning karrieren hans gikk. Men han sa også at han vil fortsette som artist.

Eminem kom ut med samlealbumet Curtain Call denne uken.

TURBULENT: Kimberley Mathers var Eminems ungdomskjæreste. De har vært gift, skilt og har en datter sammen. Nå vurderer de to å gifte seg igjen.
SAMMEN MED EKSKONA ÌGJEN: Eminem under en oppptreden på MTV Europe Music Awards i Roma i 2004.