Eminem truer med å gå til fysisk angrep på Lana Del Rey

I nytt rapvers.

SLENGER MED LEPPA: Eminem rapper at han har lyst til å slå Lana Del Rey i ansiktet - to ganger - i et nytt rapvers. Foto: NTB Scanpix
SLENGER MED LEPPA: Eminem rapper at han har lyst til å slå Lana Del Rey i ansiktet - to ganger - i et nytt rapvers. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Eminem skaper kontrovers med en ny raptekst, der han sier han vil slå Lana Del Rey i ansiktet.

Han gjør i en video som reklamerer for den nye samleutgivelsen «Shady XV» på hans eget Shady Records.

Til angrep Det omdiskuterte verset lyder ifølge The Guardian: 

«I may fight for gay rights, especially if they dyke is more of a knockout than Janay Rice/ Play nice? Bitch I'll punch Lana Del Rey right in the face twice, like Ray Rice in broad daylight in the plain sight of the elevator surveillance/ Til her head is banging on the railing, then celebrate with the Ravens» Lana Del Rey, som selv har erklært seg som fan av Eminem, har foreløpig ikke svart.

Men artistkollega Azealia Banks rykket ut med en støtteerklæring på hennes vegne på Twitter, som nå riktignok er slettet.

Men Eminem sørger for å fornærme flere, ifølge Billboard: Han slår verbalt løs mot også den homofile TV-profilen Anderson Cooper, feministen Gloria Stenem og NASCAR-kjører Tony Stewart, så vel som Britney Spears, Jay Z og Build-A-Bear Workshop.

Vanedannende For fem år siden vakte det oppsikt da rapperen skjelte ut eksen Mariah Carey på det groveste og truet med å offentliggjøre nakenbilder av henne i låta «The Warning».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer