Eminem-video sårer Jackson

Smågutter i senga, nesen ramler av

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Pop-ikonet Michael Jackson har bedt amerikanske tv-stasjoner om å la være å spille Eminems siste video, og mener den er både respektløs og skandaløs, melder MTV.

Eminem har kledd seg ut som Jackson i videoen for låten «Just Loose It», og framstår med unge gutter dansende rundt seg på senga. Nesen hans ramler av og håret hans tar fyr i videoen.

Videoen gjør narr av Jackson på en rekke ulike måter. Den spiller blant annet på Michael Jacksons rettssak hvor han møter 10 tiltalepunkter om misbruk av barn. Stjernen benekter alle anklagene.

Den gjør også narr av den omfattende plastikkirurgien Jackson har gjennomgått, samt en ulykke som skjedde da Jackson spilte inn en reklamefilm for Pepsi Cola hvor håret hans tok fyr.

På et punkt i videoen møter Eminem videoens Jackson-figur, hvorpå han kaster opp hemningsløst over "Jacko".

Jackson oppfatter videoen som nedverdigende og ufølsom.

- Jeg blir svært sint av Eminems framstilling av meg i videoen. Jeg har beundret Eminem som artist og ble sjokkert av dette, sa Jackson til radioprogrammet «The Steve Harvey Morning Show» i Los Angeles.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.