Emma Stone tar bladet fra munnen: - De har gitt bort vitsene jeg har funnet på til mine mannlige motspillere

- Ikke mange andre som hadde turt å si det.

AVVIST: Emma Stone, som etter hvert vil bli å se i den amerikanske versjonen av TV 2-serien «Maniac», forteller at hun har opplevd at ideer hun kommer med under filminnspillinger ikke tas seriøst, eller feies under teppet. FOTO: Rex Features / NTB Scanpix
AVVIST: Emma Stone, som etter hvert vil bli å se i den amerikanske versjonen av TV 2-serien «Maniac», forteller at hun har opplevd at ideer hun kommer med under filminnspillinger ikke tas seriøst, eller feies under teppet. FOTO: Rex Features / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Emma Stone er blant Hollywoods mest ettertraktede skuespillere, men til tross for dette opplever hun at hun ikke bli tatt seriøst under innspillinger. I et intervju med Rolling Stone, sier hun at ideer hun kommer med under innspilling ofte blir feid under teppet, eller avvist.

- Det har vært hendelser tidligere, under filminnspilling, hvor jeg har blitt fortalt at jeg hindrer prosessen ved å komme med meninger eller en ide, sier hun.

Hun forteller også at vitser hun har improvisert, har blitt gitt til hennes mannlige motspiller.

- Gitt bort vitsen min

- Jeg vil være tilbakeholden med å si at det har å gjøre med at jeg er kvinne, men det har vært tilfeller hvor jeg har improvisert, og de har ledd av vitsen min og deretter gitt den til min mannlige motspiller. De har gitt bort vitsen min. Det er også tilfeller hvor jeg har sagt; «Jeg tror virkelig ikke denne replikken vil funke», og de forteller meg at «bare si det, bare si det, hvis den ikke funker klipper vi den ut». Og så klipper de den ikke ut, selv om den virkelig ikke funker!, sier Stone.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer