Love Actually:

Emma Thompson vil ikke være med i «Love Actually»-oppfølgeren

- Det blir bare for trist.

FOR TRIST: Skuespiller Emma Thompson blir ikke en del av Love Actually-oppfølgeren som har premiere i mars. Hun mener det blir for trist å fortsette etter Alan Rickmans død. Foto: NTB Scanpix.
FOR TRIST: Skuespiller Emma Thompson blir ikke en del av Love Actually-oppfølgeren som har premiere i mars. Hun mener det blir for trist å fortsette etter Alan Rickmans død. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere denne måneden ble det kjent at en oppfølger til den populære julefilmen «Love Actually» er på vei, 14 år etter etter at den rullet over filmlerretet for første gang.

Både Hugh Grant, Keira Knightley, Liam Neeson, Bill Nighy og Colin Firth vender tilbake til sine roller, likevel er det èn viktig skuespiller som mangler i stjernerekka.

Emma Thompson, som spiller rollen som Karen i filmen, blir nemlig ikke å se i den ti minutter lange oppfølgeren. Årsaken skal være at hun og regissør Richard Curtis har blitt enige om at det blir for trist å forsette hennes rolle etter Alan Rickmans død. De to spilte ektefeller i filmen.

- Det er altfor tidlig

- Richard skrev til meg og sa at vi ikke kan skrive noe manus til min rolle i oppfølgeren. Det sa jeg meg helt enig i, for det blir bare for trist, sier Thompson til Press Association.

«Love Actually»-oppfølgeren er ment å være en komediefilm, og Thompson mener at det ikke finnes noe komedie i det å miste en så nær venn som Rickman - i alle fall ikke kun ett år etter at han døde.

- Vi tenkte og tenkte, men kom fram til at det bare ville bli helt feil uansett. Dette er nok en helt riktig avgjørelse, sier hun.

Rickman døde av kreft den 14. januar 2016 i en alder av 69 år, etter å ha holdt sykdommen hemmelig for offentligheten i flere år.

Briten var også godt kjent for sine roller i «Harry Potter»-filmene.

«Red Nose Day»

Kortfilmen skal gjenforene de gode gamle og stjernespekkede karakterene, og blir vist på BBC 24. mars, i forbindelse med den veldedige innsamlingsaksjonen «Red Nose Day».

- Vi håper å lage noe morsomt, som er i tråd med den originale filmen og «Red Nose Day», har Curtis sagt til BBC.

I Storbritannia ble Love Actually kåret til britenes favorittjulefilm i 2016, etterfulgt av «It’s a Wonderful life» og «Elf».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer