En alvorlig showmann

ROSKILDE (Dagbladet): Beck (30) har ikke gitt ut noe nytt album på nærmere to år, men gir et upåklagelig fett show likevel.

Kommende fredag spiller Beck på Quartfestivalen. I går kveld gjorde han livet lett å leve på Roskilde. Han leverer stort sett det samme showet som forlystet Oslo Spektrum i august i fjor, men likevel med en uforutsigbar og utfordrende twist. Han er funk-glad partyhøvding som går ned i spagaten i den ene låta, for så å være trist melankoliker med dyp innlevelse i den neste.

Beck har den samme løse og sprelske showattityden som en annen Quart-stjerne, Wyclef Jean, men herr Hansen har en substans som 'Clef mangler i sitt show.

Beck er en alvorlig showmann, og i tillegg har han med seg et særdeles smidig timannsband som lekende lett glir fra den ene stilarten til den andre

Han har med seg noen strålende eksentriske og allsidige musikere i folk som gitarist Lyle Workman, bassist Justin Meldal-Johnsen og keyboardist Roger Manning Jr.

Blant låtene han spilte var «Whickeyclone, Hotel City 1997», Nobody's Fault But My Own», «Devils Haircut», «Mixed Bizness», «Sissyneck», «Forcefield» «Loser», «Milk & Honey» og «New Pollution».

Se fram til en sexy kveld med innovatøren og entertaineren Beck i Kristiansand om en snau uke.