En antirøykers bekjennelser

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sterke utspill: Er røykere annenrangs mennesker? JEG KAN vel like gjerne avsløre det med én gang: Jeg synes du som røyker er et annenrangs menneske.

Vel er det greit å ha vært ung og dum og viljesvak og tenkt at røykere er kule mennesker. På samme måte som at noen trodde det var kult å drikke til man spydde på hver fest.

Men nå har vi blitt litt mer voksne, har vi ikke?

VI HAR EN VISS peiling på hva som er riktig og galt, viktig og uvesentlig, har vi ikke? Og vet i hvilken kategori vi skal plasserere ting som inneholder nikotin, ødelegger lungene, hjertet, blodårene, hjernen, huden din, forpester luften og er til generell plage?

JEG HAR TENKT en del på dette: Hvorfor insisterer du på å fortsette å røyke? Selv om du ut på trappa når det er tjue minus. Selv om du er 25 år og gjemmer deg for mamma og pappa. Selv om kjæresten din sier at det lukter vondt av deg.

Jeg har kommet fram til at det må dreie seg om intelligens. At røykere rett og slett må være litt uintelligente mennesker.

DERE RØYKERE HAR EN UNIK EVNE til å synes synd på dere selv. Dere roper ut at røykingen er en privatsak, og nå må folk få la dere være i fred. Men da vil jeg bare si:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer