Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

En av årets absolutt beste norske utgivelser

Elisabeth Carew med nærmest plettfri EP.

Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

EP: Det er ikke alle forunt å kunne gå tilbake til genuint vennskap etter et lengre kjæresteforhold, og det er kanskje akkurat denne spesielle kjemien som ligger så trygt til bunns når Elisabeth Carew og Thomas Eriksen nok en gang slår sine musikalske hoder sammen på førstnevntes EP-utgivelse «Thirst».

Et gigantisk steg opp fra Melodi Grand Prix-forsøket «Sole Survivor» tidligere i år, og med klare tegn på et skikkelig musikalsk gjennombrudd for Carew. Sammen serverer de to en nærmest plettfri blanding av dansegulvfristere og sterke ballader, trygt båret av Carews ekstremt undervurderte stemme og imponerende forståelse for vokalkomposisjon.

image: En av årets absolutt beste norske utgivelser

Like velfungerene på de 2014-kontemporære festlåtene «Visionary» og «Thirst», sommerfyllflørtende «When We're Drunk» som kline/gråteklare «Bottomless» og «Forever Like This», hvor hun virkelig får vist fram sin evne til å lage R&B-deilig ståpels på ryggen. En av årets absolutt beste norske utgivelser så langt!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!