Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«En av årets vakreste oppfølgere»

Les Hanne Hukkelbergs svar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mandag slipper Hanne Hukkelberg skiva «Rykestrasse 68» - oppfølgeren til kritikerroste «Little Things» fra 2004.

Den nye skiva er minst like imponerende, ifølge Dagbladets anmelder, som mener å høre at Hukkelberg er inspirert av Berlin, der hun var bosatt i et drøyt halvår.  

«Byen er ikke bare til stede gjennom opptak av urbane lyder, men også som musikalsk inspirasjon. Plata er fylt opp med cabaret-stemninger og ballader i Kurt Weills ånd. Med unntak av singelen «A Cheater\'s Armory» og dens herlige klapperefreng, er materialet - i Berlins ånd - mindre umiddelbart enn på forgjengeren, men den ekstra innsatsen belønnes i rikelig monn.

I motsetning til de hun gjerne sammenliknes med, skriver nemlig Hukkelberg låter. Nynnbare, fengende poplåter, pakket inn i følsomme, knirkende arrangementer», skrev Birgitte Mandelid, og trillet en femmer.

Du kan blant annet høre Hukkelbergs siste singel «A Cheater\'s Armoury» på hennes MySpace-side.

SVARER LESERNE: Plateaktuelle Hanne Hukkelberg. FOTO: JOHN TERJE PEDERSEN
SVARER LESERNE: Plateaktuelle Hanne Hukkelberg. FOTO: JOHN TERJE PEDERSEN Vis mer