En av disse kan bli Norges nye seriestjerne!

Semifinalistene i Dagbladets tegneseriekonkurranse er klare.

VIDERE: Her er en tilfeldig utvalgt stripe fra de 25 semifinalistene, «De andre» av Johan Grimstvedt.
VIDERE: Her er en tilfeldig utvalgt stripe fra de 25 semifinalistene, «De andre» av Johan Grimstvedt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For sjette gang arrangerer Dagbladet i år avisas store tegneseriekonkurranse, der vi håper å finne nye kreative talenter.

Fristen for innsending gikk ut forrige måned, og siden den gang har vi gått gjennom de innsendte bidragene på jakt etter de stripene som utmerket seg mest.

I første omgang har vi klart å plukke ut 25 innsendte bidrag, som danner et slags semifinaleheat. Hele lista finner du litt lengre ned.

Disse 25 vil premieres med tegneserier (se faktaboksen til høyre), men blant dem finnes også de tre som til slutt vil stikke av med gull, sølv og bronse etter en grundig gjennomgang av juryen.

I de neste ukene vil samtlige 25 bidrag bli behørig presentert her på Dagbladet.no, slik at dere lesere selv kan gi tilbakemelding på hva som funker - og hva som ikke gjør det.

Om du er i Oslo i dag, kan du også få tatt alle semifinalistene i nærmere øyensyn på Oslo Comics Expo, som arrangeres på Schous plass på Grünerløkka. Dagbladet har en stand i markedsteltet, som er åpent fra 11.00 til 18.00.

Her er lista over alle semifinalistene:«Skrifterommet» av Andreas Iversen«Ramalama» av Annka Mikalsen«Mush 92» av Arne Bye«Tiende sirkel» av Bård Lilleøien«TrendZ» av Bodil Revhaug«Paradis» av Einar Lunden«Ida Gylff» av Eirik Andreas Vik«Syntax Error» av Eirik Hitland Johannessen«Magenta» av Gard Helset«Alpha-folka» av George Bough og Helsa Amadi«Bøllefrø» av Henry Bronken«Gele» av Ida Eva Neverdahl«Inu» av Ina A. Svarstad«On the Flow» av Ingeborg Wie Henriksen«Hei fastlege» av Ingunn Christensen«De andre» av Johan Grimstvedt«Kartun Gård» av Kaj Standal Clausen«Lite A4» av Knut N. Bergene«Drops» av Magne Taraldsen«Kvitter» av Magnus Wilhelm Årdalen Holt«Mørketid» av Ola Olsen Lysgaard«På kanten» av Ørjan Jensen«Sirius» av Tom-Rune Andreassen«Ulveblues» av Tore Knutsen«Gründer» av Karina Junker Larsen og Olaf Moriarty Solstrand

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer