TV-STJERNER: Ashton Kutcher, Sofia Vergara, Jon Cryer og Ray Romano er de fire best betalte TV-stjernene i USA ifølge tidsskriftet Forbes. Foto: Stella Pictures
TV-STJERNER: Ashton Kutcher, Sofia Vergara, Jon Cryer og Ray Romano er de fire best betalte TV-stjernene i USA ifølge tidsskriftet Forbes. Foto: Stella PicturesVis mer

En av disse tjener 180 millioner kroner i året

Komiserier gir de best betalte rollene.

(Dagbladet): I går slapp tidsskriftet Forbes lista over de mesttjenende mannlige TV-sjernene i Amerika, og det er særlig et program som utmerker seg på lista.

Det er ti år siden situasjonskomedien «Two and a Half Men» for første gang ble vist på amerikanske TV-skjermer, og siden den gang har programmet bare fortsatt å stige i populatitet, i tillegg til at det har vunnet og blitt nominert til en rekke prestisjefylte priser.

Tjener mest Ashton Kutcher spiller en av hovedrollene i serien, den romantiske milliardæren Walden Schmidt, og det er også Kutcher som topper lista over de mesttjenende mannlige TV-stjernene, med en årsinntekt på 144 millioner kroner.

Kutchers kollegaer i den populære serien, Jon Cryer og Angus T. Jones, som spiller far og sønn, ligger på henholdsvis andre og syvende plass på lista, med årsinntekter på 126 millioner og 66 millioner kroner.

Dette er Ashton Kutchers andre år tronende på lista etter at han tok over hovedrollen i «Two and a Half Men», da Charlie Sheen fikk sparken etter uoverenstemmelser med produsenten. Året før Sheen mistet jobben var det han som holdt førsteplassen på lista, så det er tydelig at serien betaler sine skuespillere svært gode penger.

Slår Kutcher Hvis man tar kvinnelige TV-stjerners lønninger med i beregningene må Kutcher imidlertid se seg slått. Sofia Vergara, kjent fra serien «A Modern Family» tjente svimlende 180 millioner kroner fra juni i fjor til juni i år, og er dermed den TV-skuespilleren i USA som tjener aller mest.

TJENER MEST: Ashton Kutcher, som for tiden spiller i komiserien «Two and a half men», ligger på første plass på Forbes liste over USAs mesttjenende TV-stjerner, med en årsinntekt på 144 millioner kroner. Foto: Stella Pictures.
TJENER MEST: Ashton Kutcher, som for tiden spiller i komiserien «Two and a half men», ligger på første plass på Forbes liste over USAs mesttjenende TV-stjerner, med en årsinntekt på 144 millioner kroner. Foto: Stella Pictures. Vis mer

Litt lenger ned på Forbes liste finner man Ray Romano, kjent fra serien «Alle Elsker Raymond», og nå aktuell med «Parenthood», med en årsinntekt på 95 millioner kroner. Neil Patric Harris fra «How I Met Your Mother» tjener 90 millioner i året, på lik linje med Mark Harmon, som spiller spesialagent i krimserien «NCIS».

SLÅR KUTCHER: Sofia Vergara, kjent fra den populære serien «A Modern Family» er den TV-stjerna som tjener aller mest i USA. Det siste året tjente hun 180 millioner kroner. Foto: Stella Pictures
SLÅR KUTCHER: Sofia Vergara, kjent fra den populære serien «A Modern Family» er den TV-stjerna som tjener aller mest i USA. Det siste året tjente hun 180 millioner kroner. Foto: Stella Pictures Vis mer