Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- En av mine beste klinescener

Jennifer Garner om klininga med norske Natassia.

(Dagbladet.no): Det er i filmen «Elektra» at film- og tv-stjerna Jennifer Garner kliner til med den norske skuespilleren og modellen Natassia Malthe.

Første jentekyss

Garner, kjent fra blant annet tv-serien «Alias», spiller hovedrollen Elektra Natchios. Norske Malthe spiller Garners livsfarlige fiende Typhoid Mary - en ninjakrigerinne somd dreper med sitt dødelige kyss.

- Jeg må innrømme at det er første gang jeg kysset en jente, sier Garner til nettstedet Contactmusic.com. Men det var først og fremst en jobb for skuespilleren, en jobb hun ifølge Contactmusic.com var riktig så fornøyd med.

- Det er en av mine beste kyssescener noensinne.

Stort oppmøte

Garner forteller til avisa Philadelphia Daily News at innspillingen av «Elektra» var svært så hektisk, med unntak av de dagene kysset skulle filmes.

Den scenen tok to dager å gjøre ferdig, og selv om de var i langt inni skogen i Canada, så var det nok av mannlige gjester og sjefer fra hovedkontoret i Los Angeles til stede, faktisk flere under de to dagene enn hele resten av filmen tilsammen, skal vi tro Garner.

KLINER TIL: Natassia Malthe og Jennifer Garner i det dødlig kyss. Scenen er hentet fra filmen «Elektra». Foto: FOX
KLINER TIL: Natassia Malthe og Jennifer Garner i det dødlig kyss. Scenen er hentet fra filmen «Elektra». Foto: FOX Vis mer

- Men det er vel det vi vil, at gutta skal synes dette er kult, sier Garner til avisa.

- Varer i 30 sekunder

Natassia Malthe fortalte til Dagbladet.no at kyssescenen var første gang hun traff Jennifer Garner. Og ifølge Dan Deleeuw, ansvarlig for spesialeffektene, varer scenen i 30 sekunder i filmen.

- Trærne rundt dem vil begynne å dø og løvet vil falle til bakken på en nesten vakker måte. Og blodårene i ansiktet til Garner blir røde og oppsvulmede ettersom hun sakte dør. Det er litt av en scene, fortalte Dan Deleeuw til Dagbladet.no.

Garner er syk

Selv var Natassia Malthe mest opptatt av å ikke smitte Garner med sykdom. Den norske skuespilleren hadde bronkitt de dagene scenen ble spilt inn. Den gang gikk det bra, men i dag melder amerikanske medier at Garner er blitt syk midt i promoarbeidet med «Elektra».

Avisa USA Today skriver at Garner har avlyst all jobbing i en uke. Grunnen er en virusinfeksjon sier Garners talskvinne Nicole King til avisa.

«Elektra» er den uavhenginge oppfølgeren til «Daredevil», der Garner spilte mot sin nåværende kjæreste, skuespilleren Ben Affleck. Amerikansk presse har spekulert i om Garner er gravid, noe talskvinne Nicole King kategorisk benekter.

«Elektra» har ifølge Filmweb.no Norges-premiere 8. april.

<B>FILMKLAR:</B> 2004 var et travelt år for Natassia Malthe. Hun spilte i sju filmer, blant dem storfilmen fra Fox, «Elektra».
KJENDISPAR:</B> Ben Affleck og Jennifer Garner er et av de nye hete Hollywood-parene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media