KLOVN: Bill Skarsgård forteller at de filmet en scene med bakgrunnshistorien til klovnemonsteret, men at denne var så urovekkende at den ble klippet ut av den ferdige versjonen. Video: Warner Bros. PicturesVis mer Vis mer

Stephen Kings «It»:

En av scenene i «It» var så forferdelig at de måtte klippe den ut av filmen

Det røper hovedrolleinnehaver Bill Skarsgård.

(Dagbladet): En svært urovekkende scene fra den nye filmatiseringen av Stephen Kings «It», skal ifølge skuespiller Bill Skarsgård ha blitt klippet ut av den ferdige versjonen.

Skarsgård spiller rollen som klovnen Pennywise som kidnapper og dreper barn. Klovnen er egentlig et monster som tar form etter ofrenes verste mareritt.

- Det er en scene i filmen som er et tilbakeblikk til 1600-tallet, før Pennywise ble Pennywise. Den ble til slutt veldig, veldig urovekkende. I denne scenen er jeg ikke klovnen. Jeg ser mer ut som meg selv. Det er veldig foruroligende, og en slags bakgrunnshistorie for hva «It» er, eller hvor Pennywise kom fra, sier Skarsgård til Variety.

- Sovende i tusenvis av år

Han mener dette kan være interessant å utforske i den neste «It»-filmen.

- Tanken er at «It» var sovende i tusenvis av år. Denne scenen med tilbakeblikket viser det, sier Skarsgård.

Filmen, som hadde premiere 8. september, er den første av to nye filmer basert på Stephen Kings roman. TV-versjonen fra 1990-tallet ble svært populær, og Warner Bros. nye versjon har også truffet publikum godt.

Monsterklovnen sopte inn hele 117 millioner dollar i åpningshelgen i USA, i tillegg til 62 millioner dollar andre steder i verden, skriver Time. Totalt har den dermed omsatt for 179,2 millioner dollar i åpningshelgen.

To filmer

Filmen følger de syv barna i «The Losers' Club», som må kjempe mot sin verste frykt når barn forsvinner sporløst fra byen Derry.

Dette er den første av to planlagte filmer basert på Stephen Kings roman. Mens den første filmen fokuserer på barna, vil den andre følge dem inn i voksenlivet når de returnerer til hjembyen hvor de igjen møter monsteret.