En bimbo krysser sitt spor

Sjarmløs forfører tar en unødig kronglete vei mot nytt & bedre liv

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: La oss snakke litt om Matthew McConaughey, du vet, han med de blanke musklene og det hvite smilet og Texas-twangen i stemmen, han som kvinner elsker og filmkritikere (og menn i sin alminnelighet) elsker å hate. Richard Corliss, filmkritiker i TIME Magazine, har notert seg med undring at McConaughey går gjennom sine forutsigbare forførerroller med en viss munter eleganse, som han faktisk liker å spille i elendige filmer som virker som fluepapir på kvinner over 25-demografien. Og det er sant at McConaughey virker som en av disse mennene som ikke har noe som helst mot at han aldri kan være guttas helt, aldri vil vinne Oscar, aldri bli en kultfigur. Det er noe upretensiøst og avslappet over ham. Han er lykkelig som bimbo og tar av seg skjorta når det er påkrevd for å holde på målgruppens oppmerksomhet. Han gjør akkurat det som forventes av ham i «Ghosts of Girlfriends Past», og slik sett er det kanskje ikke ham vi skal klandre for at filmen er søppel.

Dickens-pastisj

«Ghosts of Girlfriends Past» benytter seg av samme taktikk som de fleste andre McConaughey-epos. Matthew får gå gjennom filmen som ryggesløse kvinnebedåreren publikum egentlig vil han skal være, før han kommer på bedre tanker i de siste ti minuttene og slår seg ned med hun skikkelige jenta i cardigan – her gestaltet av en blek, innbitt Jennifer Garner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer