- En bonus om vi klarer å få folk interessert i historie

Utviklerne av «Assassin's Creed: Brotherhood» tar oppgaven med å skildre Roma på blodig alvor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ROMA (PressFire.no): - Når det kommer til det første «Assassin's Creed»-spillet og korstogene, så påvirker det oss også i dag. I den muslimske verden slutter aldri korstogene. Krigen i Irak er bare en forlengelse av at vestlige trenger seg inn i landet deres, forteller «Assassin's Creed»-skaperen Patrick Plourde oss for å illustrere hvor effektfullt et spill med bakgrunn i historien kan være.

Vi er i Palazzo Taverna i Roma - en av byen viktigste historiske bygninger fra middelalderen. Gulvet er dekorert med store marmorplater i forskjellige farger, og på veggene henger det store oljemalerier.

Lyset fra de store vinduene slipper så vidt forbi de tunge røde fløyelsgardinene og sender noen ensomme og etterlengtede stråler inn i rommet, før de virker å bli spist levende av mørket. Møblene er overdådig dekorert med utskjæringer, fløyel og gullfarger.

Det er ikke noe tvil om at dette er det perfekte åstedet for å sette stemningen for et spill som har handling fra renessansen, og en gave fra oven til Ubisofts PR-avdeling.

Litt forsiktig prøver jeg stolen, som ser mer ut som noe fra et konditori enn noe som er ment for å sitte i. I den andre stolen sitter Patrick Plourde (bildet) fra Ubisoft Montreal i Canada, selskapet bak «Assassin's Creed»-serien og det nye spillet med undertittelen «Brotherhood». Det er oppfølgeren til fjorårets «Assassin's Creed II», et spill med handling fra Italias renessanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer