En bunny for alt

Endelig en fallert stjerne som innrømmer hvorfor hun stiller opp naken i Playboy. Tiffany fra 80-tallet vil ha oppmerksomhet.

Du husker henne om du tenker deg om. Det var hun som tråkket veien for Britney Spears og Christina Aguilera.

Millionselger

På 80-tallet hadde Tiffany en stor hit med «I Think We're Alone Now». Det var i 1987. Tenåringsstjerna har blitt 30 år og sliter med å få oppmerksomhet.

Hun gir fortsatt ut plater, men teen-imaget henger ved henne. I dag er hun gift og har barn. Og er lei av å bli husket som yngre enn Britney. For omtalens skyld er derfor Tiffany Darwish svært åpen og ærlig om både nakenhet og kropp. Og nyslått Playboy-bunny.

Synger fortsatt

I 2000 fikk hun gode kritikker for plata «The Color of Silence». Men den gikk oss hus forbi. Tiffany mener hun ikke fikk nok spilletid i mediene på grunn av navnet hennes.

- Jeg gjorde dette for å bryte barrierene, slik at folk skal slutte å si at jeg fortsatt er 14 år, sier Tiffany til ABCNEWS.

Naken for musikkens del

Men, nok snikksnakk. Tifffany innrømmer også den virkelige grunnen til bildeserien i mannebladet.

- Jeg stiller opp i Playboy også fordi jeg vil opptre mer. For å få tilbud. Og om telefonen ringer på grunn av Playboy-bildene, kan jeg likevel snakke om musikken min, sier Tiffany.

Nakenbildene kommer over ti sider i aprilnummeret av Playboy. Sangerinnen innrømmer at det var vanskelig å venne seg til å se seg selv naken i et magasin.

Vanskelig å forklare sønnen

Det aller vanskeligste med Playboy-poseringa var likvel sønnen Elijah på 9. Hvordan forklarer man sånt noe for et barn?

- Det var vanskelig. Jeg forsøkte å gå fram så godt jeg kunne. Jeg trakk fram andre magasiner, som Elle og Vogue. Ærlig talt så er det like mye nakenhet i disse bladene.

- Jeg forsøkte å forklare han at det var som i disse damebladene, men litt til.

Tiffany forteller at hun ikke vil vise nummeret til sønnen, og at han heller ikke har sett bildene av henne.

- Ja, jeg har silikon

Og det er ikke så vanskelig å få deltaljene ut av den fallerte stjerna. Hun har selvfølgelig silikon.

- Folk kommer til å spørre uansett. Man kan lyve om det, men de kommer til å finne ut av det. Jeg innrømmer det, jeg har silikon i brystene.

Inngrepet ble ikke gjort til ære for Playboy og leserne av bladet.

- Jeg gjorde det fordi jeg har født barn. Jeg ville ikke øke størrelsen på brystene, jeg gjorde det for å få dem tilbake i sin opprinnelige form. Det var alt jeg ville.

Barnestjerne

Tiffany begynte å opptre som 9-åring. Men populariteten bleknet på slutten av 80-tallet. Nå skal hun på promotur med Playboy, være programleder for 80-talls helga til VH1 og hun er tilbake i studio for å jobbe med den nye plata. I tillegg vil hun gjerne begynne som skuespiller.

- Jeg har ikke tenkt å konkurrere med Britney eller Christina. Jeg ser opp til artister som Sheryl Crow og Paula Cole.

Du kan lese mer om Tiffany blant annet på All music..

Se det, posering i Playboy hjelper. I dag er Tiffany hett representert på nettet verden over. Og på hennes eget nettsted er det bunny for alle penga.

PÅ COVERET:</B> Og ti sider med Tiffany inne i bladet.
SKAL IKKE KONKURRERE MED BRITNEY:</B> 30-åringen har andre musikalske forbilder, og er lei av at folk fortsatt ser på henne som en dum ungjente med teen-pop på plate. Men bekledningen ligger unektelig mest i teen-leiet.
TIFFANYS INNTOG:</B> For å få fart på karrieren som musiker og kanskje skuespiller stiller den gamle barnestjerna Tiffany opp i Playboy.