Hvis klær kunne fortelle:

«En dag lillesøster hadde meg på, var pappaen på do med henne. Hun gråt og kastet opp»

- Du finner dem i barnehagen, på skolen og i nabolaget. Vi har alle et barn vi kan beskytte, sier familieterapeut Øivind Aschjem.

74 Centimeter: Denne sparkedressen ble sydd av en ung kvinne som gledet seg over at hun var blitt mamma til ei jente. Gjennom utstillingen, og senere boka, «Hvis klær kunne fortelle» blir vi kjent med den grusomme historien eieren opplevde. Foto: Agnete Brun / Dagbladet
74 Centimeter: Denne sparkedressen ble sydd av en ung kvinne som gledet seg over at hun var blitt mamma til ei jente. Gjennom utstillingen, og senere boka, «Hvis klær kunne fortelle» blir vi kjent med den grusomme historien eieren opplevde. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Jeg er en rosa dress som passer til størrelse 74 centimeter. Jeg ble sydd av en ung kvinne som gledet seg over at hun var blitt mamma til ei jente. Pappaen til jenta syntes jeg var fin og kledde meg ofte på datteren sin. Jeg ble yndlingsdressen.

Når pappaen og jenta var alene hjemme, ble jeg tatt av og lagt på badegulvet eller gulvet på soverommet.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer