Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

En debut verdt å vente på

Admiral P fortsetter sin tropiske sjarmoffensiv.

Suksesshistorie: Admiral P har tatt steget fra den norske undergrunnen og inn i de tusen hjem.  Foto: Sebastian Ludvigsen
Suksesshistorie: Admiral P har tatt steget fra den norske undergrunnen og inn i de tusen hjem. Foto: Sebastian Ludvigsen Vis mer

ALBUM: Da Admiral P og resten av det Oslo-baserte soundsystemet Jah Ark Manifest først begynte å markere seg på hovedstades reggae- og hiphop-scene, var det nok ikke mange som så for seg en nærliggende popkarriere for den norsk-zambiske sangeren.

Over ti år senere har Admiralen sjarmert seg fra den norske undergrunnen og inn i de tusen hjem, takket være en stor dose positiv innstilling, tro på seg selv, og ikke minst en særegen teft for fengende melodier.

Admiral P

Selvtillit & Tro

5 1 6
Plateselskap:

Knirckefritt/Universal Music

Se alle anmeldelser

Tre ingredienser som også utgjør store deler av oppskriften på denne ukas etterlengtede debutalbum «Selvtillit & Tro».

Produsert av 32-åringens trofaste produsentmakker Carl Hovind, og spunnet videre på signatursoundet fra singelsuksesser som «Snakke litt», «Spinnvill», og ikke minst «Kallenavn», som viste seg å bli en perfekt albumoppvarming med sine 13 platinatroféer.

Admiral P er derimot mer enn bare uimotståelige kjærlighetslåter, og med sin varierte miks av myk roots, klubbvennlig dancehall, rub a dub og moderne popmusikk-forståelse, har «Selvtillit & Tro» blitt en debutskive det var verdt å vente på i alle disse år.

En debut verdt å vente på
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling