En debut verdt å vente på

Admiral P fortsetter sin tropiske sjarmoffensiv.

Suksesshistorie: Admiral P har tatt steget fra den norske undergrunnen og inn i de tusen hjem.  Foto: Sebastian Ludvigsen
Suksesshistorie: Admiral P har tatt steget fra den norske undergrunnen og inn i de tusen hjem. Foto: Sebastian Ludvigsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Da Admiral P og resten av det Oslo-baserte soundsystemet Jah Ark Manifest først begynte å markere seg på hovedstades reggae- og hiphop-scene, var det nok ikke mange som så for seg en nærliggende popkarriere for den norsk-zambiske sangeren.

Over ti år senere har Admiralen sjarmert seg fra den norske undergrunnen og inn i de tusen hjem, takket være en stor dose positiv innstilling, tro på seg selv, og ikke minst en særegen teft for fengende melodier.

Tre ingredienser som også utgjør store deler av oppskriften på denne ukas etterlengtede debutalbum «Selvtillit & Tro».

Produsert av 32-åringens trofaste produsentmakker Carl Hovind, og spunnet videre på signatursoundet fra singelsuksesser som «Snakke litt», «Spinnvill», og ikke minst «Kallenavn», som viste seg å bli en perfekt albumoppvarming med sine 13 platinatroféer.

Admiral P er derimot mer enn bare uimotståelige kjærlighetslåter, og med sin varierte miks av myk roots, klubbvennlig dancehall, rub a dub og moderne popmusikk-forståelse, har «Selvtillit & Tro» blitt en debutskive det var verdt å vente på i alle disse år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer