En eklings bekjennelser

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

JO, DET ER SANT: Jeg har vært på Meny. Jeg handlet i ferskvaredisken. Jeg var der til og med etter at det ble avslørt at du kan bli servert årgangshest som ikke bare har sett bedre dager, men som har antatt en helt annen form etter sine beste dager.

VI ER IKKE SÅ RENE og pene som vi skal ha det til. Jeg var ikke alene om å peke på plexiglasset mens sikla rant i ferskvaredisken på Meny. Det sto andre der også. Det må være de samme som plukker opp baconbitene som har falt på gulvet og og med glede tygger dem i seg. Det må være de samme som utgjør køene foran de ambulerende kebabvognene i bynatta, enda de vet at det er alle mulige slags uhumskheter i dressingen. Vi ere en nasjon vi med, vi som er litt ekle.

AV Å LESE om folks reaksjoner på Meny-skandalen skulle man tro av vi var mye mer hysteriske enn vi faktisk er. Vi vet at det er mugg i muggost, og at gravide helst ikke bør spise det av den grunn. Vi vet at matkultur ikke alltid handler om mest mulig renhet for penga. Skal vi bli gode matsnobber, som flere og flere middelklassemennesker har blitt, så må vi tåle at god mat ofte handler om det motsatte - nemlig mat som straks går ut på dato. Eller enda verre: mat som er så lite sosialdemokratisk at den slett ikke har noen best før-dato.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer