En elektronisk vinner

I helga ble Norges beste spillere i «Counter-Strike» kåret. Se hvem som vant!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKIEN (Dagbladet.no) Lørdag var det duket for den første playoffen i eliteserien i NESL, Norwegian e-Sports League. Fire lag var samlet for å strides i skytespillet «Counter-Strike», som etterhvert er blitt en av de største idrettene i Norge - avhengig av hvordan du definerer uttrykket.

Fra store deler av landet hadde de fire lagene - eller klanene, som de kaller seg - kommet til Skien. De hadde allerede sikret seg de fire øverste plassene i NESLs eliteserie, som består av ti klaner, hver bestående av fem spillere. De fire klanene var Incredible TeamAction (Clan IT), Cadre of gamers (Cadre), Clan eXcellence (xlnz) og Death Before Dishonor(DBD), listet i den rekkefølgen de endte opp etter spilling mot hverandre over nettet i eliteserien.

Men dette var altså playoff, der alle fysisk møtte opp i samme lokale, og spilte mot hverandre i et lukket nettverk. Clan IT var allerede sikret en finaleplass, mens xlnz og DBD måtte møtes i en kvartfinale. Denne vant xlnz greit, og dermed kunne de spille i semifinalen mot Cadre. Igjen gikk xlnz av med seieren, og var klar for finalespilling mot Clan IT.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer