En fantastisk midtsommer- kveld med rocksjarmør

John Mayer tok oss alle med storm.

KONSERT: Slentrende og laidback entret det amerikanske idolet scenen mens sola endelig lot oss være litt i fred.

For dette begynte bra og ble bare bedre og bedre.

Sugende feit gitarrock Endelig kom det vi har ventet på, John Mayer. For tøffere kommersblues og sugende feit gitarrock, soul og en anelse country skal du lete lenge etter.

John Mayer er som en gryte med mye godt oppi som putrer på svak varme og godgjør seg.

Gode låter og solid håndverk går aldri av moten. John Mayer revolusjonerer ingenting, han er en stayer som hele tida har vært tro mot sin idé og sikker på sitt musikalske ståsted.

Treffer unge og voksne For dette er klassisk gitarrock for den oppvoksende slekt, men John Mayer synes å treffe et ungt publikum også - ikke bare studentsegmentet, men tenårsgenerasjonen.

Midtveis kom Tom Petty-klassikeren «Free Fallin'» i en tapning som ikke ligger langt unna originalen.

Han framfører den alene, og publikum responerer umiddelbart med allsang og jubel. Så fortsetter han å uttrykke sin fornøyelse med å være her og si at jeg kommer og spiller her i morgen også.

En komplett artist John Mayer framstår som en komplett artist. Han har en god stemme, full av soul med en dæsj nasal country. Som gitarist er han, om ikke gud, så må han være en av disiplene.

Han turnerer den akustisk gitaren lekent og vrenger og presser tonene ut av den elektriske.

Så til låtskriveren Mayer, da: med en skarpskytters treffsikkerhet rammer han oss med melodier - i smakfulle arrangementer og en naturlig scenesjarm.

Feelgood-festival Lørdag 14: for en dag i Frognerbadet! Om ikke det var det mest spennende artistprogrammet i festivalens historie, så viste sol, vær og publikum seg fra sin beste side.

Torsdag vartet Arcade Fire opp med mye snadder.

JA, VI ELSKER: John Mayer, endelig så kom han hit - elleve år etter at han måtte avlyse pga av sykdom. For en komplett artist! Alle foto: Anders Grønneberg
ENTUSIASTISK: 9000 publikummere kan ikke ta feil. John Mayer gjorde alle glade med en utmerket konsert.
- TUSEN TAKK: - Fantastisk å spille for dere, sa John Mayer på tampen av konserten, og la ikke skjul på at det var en fornøyelse for ham.
MARRY ME: John Mayer har fan i alle aldre. Er det låta «Marry Me» hun ønsker eller hans hjerte...?

Fredag gjorde Kent til en fornøyelig kveld, og Ane Brun var ikke helt borte hun heller.

Og så ble vi introdusert for et nytt bekjentskap vi gleder oss til å følge:
Oslo-trioen Tinnsoldat.