Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

En fantastisk skitten miks

g-Ha, alias Geir Aspenes, bevarer ettermælet til det tidligere offentlige toalettet Skansen med en etterlengtet miksdebut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skansen er det tidligere offentlige toalettet ved Akershus festning som ble Norges beste klubb. Hit valfartet internasjonale house-DJs og spilte sett langt under vanlig takst. Bare på grunn av klubbens imponerende internasjonale renommé; Skansen hadde Norges beste DJs som fast inventar og hovedstadens mest dedikerte klubbere. Slikt ble det mange magiske og minneverdige kvelder ut av.

Etterlengtet

Og g-Has (28) etterlengtede miksdebut fanger inn mye av den magien som en knallkveld på Skansen bød på. Arendalsgutten Aspenes, som lenge har vært en av Norges beste DJs, har en fem år gammel Skansen-residens bak seg, og skulle være rimelig kvalifisert til å gi et cd-innblikk i hva et typisk femtimers sett på Skansen burde inneholde.

Supersexy

En rolig og sexy oppbygning som tar seg god tid, før dypt savnede Erots buldrehouse-remiks av svenske The Persuader tar kvelden et steg videre. Deretter kommer kveldens første virkelige forløsning i form av Jazid-duoens slowSupremes - også kjent som DJs fra det kongelige bryllupsvorspiel på Skaugum - supersexy «Green Tea».

De siste fire låtene er typisk tung og dubba ute av fokus -house; skranglete, skittent og ustøtt - omtrent slik mange av Skansens klubbere så ut ved stengetid.

Magisk musikk fra en magisk klubb - det kan bli lenge til neste gang vi får oppleve noe slikt i Oslo.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!